msek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Na czym stanęły badania? Czy robiliście w ogóle podejścia do uruchomienia wejścia dodatkowego na CD Bluetootht Carminat czy jak to się zwie...nie tomtom w każdym razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Tu badamy tylko Carminat TomTom Live albo Carminat TomTom. Zwykłego Carminata DVD nie ruszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tepsik69 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Jestem tu nowy na razie rozglądam się na forum i jestem zainteresowany zainstalowaniem kamerki cofania. Mam navi fabryczną ale nie tom tom. Może ktoś podpowie jak podłączyć do tego ustrojstwa kamerkę i czy takie coś pomoże http://allegro.pl/show_item.php?item=5233087068&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 . Dzięki Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Widzę, że temat ucichł, a chciałbym zapytać o status. Czy da się bez większych problemów podpiąć do ekranu nawigacji złącze composite? Czy znane są ramki can potrzebne do wysterowania ekranu? Chodzi mi po głowie podłączenie raspberypi w aucie i fajnie by było gdyby dało się skorzystać z ekraniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaldach Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Hej, czy możecie poratować zesniffowanymi ramkami aktywującymi wejście video? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Hej, Jak odróżnić ekran navi z obsadzonymi elementami odpowiedzialnymi za kamerkę http://megane.com.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=14506 od tego w którym ich nie ma. Mam ekran A7R (TomTom Live) i niestety podobnie jak Robgold nie mam multipleksera / konwertera na PCB. Elementy wokół nie wydają się skomplikowane do rozpoznania, jednak chyba łatwiej i taniej będzie kupić gotowego dawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Miałem trochę ekranów z navi i nigdy nie trafił mi się ekran bez obsługi kamery cofania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Czyli jest szansa, że nawet bez w/w elementów kamera cofania zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 O jakich elemntach mówisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Bez ADV7180 na PCB od TomTom'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Z dokumentacji układu wyniak iż jest odpowiedzialny za video Nie robierałem nawigcji ale jak na razie to 100/100 aktywowałem kamerę i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Aha, dzięki. Jak tylko uporam się z uwalonym (przez nieudany reprog) radiem to będę próbował z aktywacją kamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Nie robierałem nawigcji ale jak na razie to 100/100 aktywowałem kamerę i działa Masz jakieś wolny moduł kamery i kamerę do Megany albo Laguny na handel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Nie, aktualnie brak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 U mnie pomału dojrzewa sprawa z kamerka cofania, ale z powodu ciężko dostępnych części na rynku wtórnym będę montował emulator, który wpina się bezpośrednio w taśemkę LCD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi