blake Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Czy do Megane III TT LIVE będzie to pasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ale co ma pasować ? Mam na zbyciu kilka modułów do kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU77 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jaki jest koszt takiego kompletu i czy jest możliwość dogrania tych linii dynamicznych jak w oryginale?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Lini dynamicznych nie da się w prosty sposób zrobić , w oryginale są dokładane do sygnału video przez moduł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Cześć Montowałem ostatnio zestaw kamery z modułem od Cinas w MIII kombi z TT Live. Obraz wydaje mi się jest nawet trochę lepszy niż w oryginale. Także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzol Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ten moduł nie ma nic wspólnego z jakością obrazu Przełącza tylko wyświetlacz w tryb external-in. Jakość obrazu zależy tylko i wyłącznie od kamery ;) Oryginalny moduł dokłada jeszcze linie i nie wpływa w żaden zauważalny sposób na jakość obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Dokładnie tak jest , oryginalna kamera jakoś nie powala obrazem , do testowania mam uniwersalną kamerkę i obraz jest super , Za linie dynamiczne i statyczne odpowiada moduł kamery on obrabia sygnał video Mój moduł łapie ramki can wstecznego i wysyła ramki aby przełączył się ekran + wystawia 12V dla kamery aby realizować opóźnione wyłączenie jak w oryginale + włączenie i wyłączenie modułu jest powiązane z działaniem ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 7 godzin temu, dyzol napisał: Ten moduł nie ma nic wspólnego z jakością obrazu Przełącza tylko wyświetlacz w tryb external-in. Jakość obrazu zależy tylko i wyłącznie od kamery ;) Oryginalny moduł dokłada jeszcze linie i nie wpływa w żaden zauważalny sposób na jakość obrazu. Pisałem o zestawie a nie o samym module Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 A faktycznie wysyłałem moduł z kamerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzol Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 A ja pisałem że jakość obrazu zależy od kamery i tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ile będzie mnie kosztować taki zestaw do megane III ?? wszystko co potrzebne, bo nie mam niz ani kamerki ani modułu i co tam jeszcze trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 zależy czy ekran ma moduł video. Bez tego. mimo modułu nie będzie działać. Cinas w dziale sprzedam opisał które wyświetlacze obsługują video. Miałem to samo. Kable były już w zestawie. W grandtour trochę starczyły na styk (a i tak moduł nie został zamontowany w środku w konsoli). Ty masz chyba hatback więc starczą na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Można wstawić kamerkę zamiast lampki cofania lub inna np mocowaną na jeden wkręt , Nie mogę dołączyć zdjęć :( Edytowane 3 Września 2017 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Cinas, z jednym się tutaj nie zgodzę a mianowicie, że oryginalna kamera ma słabą jakość. Ma niesamowicie ostry obraz a dodatkowo w nocy "widzi" doskonale. Edytowane 3 Września 2017 przez Robgold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jak masz TT Liva to jest super na zwykłym nie nie jest już tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi