aniewa Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Wystarczy odczytać numer ekranu. Trzeba go zdemontować. Kolega @cinas podawał numery działające z kamerą. https://megane.com.pl/classifieds/item/216-moduł-kamery-megane-iii-scenic-iii-laguna-iii-espace-iv-koleos/ Numer ekranu można odczytać programem ddt4all z ELM 327. Potrzebne połączenie multimedia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Demontaż ekranu nawigacji i numer jest z tyłu ekranu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Panowie reasumując ( jestem totalnym laikiem). Jeśli mam ekran nawigacji, który współpracuje z kamerą cofania to pozostaje dołożenie modułu ( sprzedawanego przez kol. @cinas + kamera i to wszystko tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Nic więcej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Super. No to do roboty. aha czy jakaś aktywacja Clipem potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Przeczytaj w dziale sprzedam ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Ok. Może śmieszne pytanie ale czym różni się Tomtom od Tomtom Live? Jak to poznać który jest który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Live ma z tylu dodatkowy konektor na antenę GSM. Różowe złącze FAKRA. Edytowane 23 Listopada 2021 przez Woytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Wystarczy w ustawieniach odczytać numer aplikacji. Jeżeli zaczyna się od 9.884........ to jest wersja live, zwykły Carminat ma wersję aplikacji zaczynającą się od 8 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Dziękuję. Sprawdzę. Koledzy jak to jest, że nie widzę w memu ikony informacji o nawigacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuer Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Na dżojstiku prawy klawisz (Info) dłużej (>3s), pojawi się ekran z siłą sygnału GPS i wtedy dżojstikiem w prawo i pojawi się informacja o wersji programu i map. Jest tam też numerek urządzenia TomToma i Renault (prawdopodobnie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Zaraz sprawdzam. No mam 8.845 czyli zwykły Tomtom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 i znowu niewiadoma. Numer w mojej nawigacji to 259156554R. Czy jest jakiś sposób na sprawdzenie czy będzie ona współpracować z kamerą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Jaka niewiadoma ? Czy przeczytałeś w dziale sprzedam ogłoszenie odnośnie modułu kamery ? - raczej nie a tam masz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 oj tam pewnie, że czytałem. Rozumiem, że wszystkie tomtom'y nie Live będą działały, a jeśli nie to trza wymienić na działający. Może jestem deko upierdliwy ale ...... mam kamerkę o super parametrach ale niestety PAL/NTSC. Nie ma możliwości aby ją podłączyć, musi być NTSC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi