Gość sobka01 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Spokojnie sprawdzą się zimą. Nie wyobrażam sobie wsiąść do auta i nie "wypukać" błota/śniegu tylko cały syf do środka wnieść... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 też mam oryginalne dywaniki i nie narzekam, tak jak kolega sobka01 stukam butem, o buta i większość śniegu spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 No dobrze Panowie - ale fakt jest faktem - mnie nawet teraz "piach" się wydostaje poza dywanik, a co dopiero w zimie (nie tylko o wodę chodzi). Faktycznie brzeg jest niski, dywanik kierowcy "jeździ" po wykładzinie, ale też jestem zwolennikiem oryginałów i za tyle bym pewnie kupił :) Mnie brakuje tutaj czegoś na tunel środkowy, a widziałem coś w tym stylu, bardzo podobne do oryginału, chyba w jakimś ogłoszeniu. Pzdr., konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobka01 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Mnie brakuje tutaj czegoś na tunel środkowy, a widziałem coś w tym stylu, bardzo podobne do oryginału, chyba w jakimś ogłoszeniu Ori dywaniki są również na tunel środkowy w komplecie - posprzątam dziś/jutro Megi to wrzucę fotkę i sobie zobaczysz jak to wygląda :) Edytowane 2 Października 2013 przez sobka01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaljarko Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Wydaję mi się tu znajdzies odpowiednie - poszukaj Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez rafaljarko Usunięcie reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 reklama poleciał, aaaa co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja bym te dywaniki odradzał , bo -kiepskie zdjęcia na stronie sprzedawcy -wysoka cena jak na zamienniki - brak mocowań co podłogi dywanika kierowcy -brak "gumy" do położenia na lewym nadkolu w dywaniku dla kierowcy -brak wysokich rantów Tak ogólnie to chyba to jest syf , w stosunku do ceny oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertokot25 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 koledzy brał może ktoś dywaniki o takim kształcie? jeśli tak jak jest z dopasowaniem : http://allegro.pl/renault-megane-ii-2-02-dywaniki-gumowe-na-przod-i5281543950.html http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-korytka-megane-ii-02-08r-zwg-przo-i5306918952.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Ja nie polecam tych co kolega podał wyżej, przodu nie sprawdzałem ale tył je dyskwalifikuje. Zbliża się zima a ja muszę wymienić dywaniki, zastanawiam się nad polskimi produktami. REZAW-PLAST ZWG Mieliście z nimi do czynienia i możecie coś o nich powiedzieć ? Mają się sprawdzić przede wszystkim zimą, wiadomo jak dzieci wytrzepują buty ze śniegu :D ZWG są praktycznie połowę tańsze od REZAW-PLAST ale jak warto to dołożę. Teraz zauważyłem, że jeden z forumowiczów wstawił T U T A J zdjęcia REZAW-PLAST-ów. Tył wydaję się OK ale ten przód to faktycznie trochę niedopasowany i trochę słabo zachodzą pod pedały. Oglądałem PETEX-y i oryginały ale te mi nie odpowiadają. Może jakieś inne propozycje ? Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Graffy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Poszukaj korytek z gumą na podnóżek, bo inaczej będziesz miał pełno piachu pod dywanikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ja nie polecam tych co kolega podał wyżej, przodu nie sprawdzałem ale tył je dyskwalifikuje. Być może dlatego że mam wersję HB 3D? U mnie pasują idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolasov Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 goago mógłbyś pokazać zdjęcia jak to wygląda w aucie? Też mam HB 3d i zastanawiam się nad jakimiś gumowymi które by dobrze pasowały ;) Szczególnie interesuje mnie przód bo jeżdze 95% czasu sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Przyjrzałem się tylnym dywanikom. Tam gdzie są wycięcia jest dołek na szyny fotela przy max wysunięciu. Kształt dywaników to kopia oryginalnych. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez goago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_79 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A szanowne koleżeństwo opracowało jakiś system stoperów do dywaników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi