kacper69 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 jest jakiś problem z dołączaniem filmów w dziale filmy. Jak się chce wybrać kategorię, to kategorie sa "wyszarzone" , nie można ich wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Sprawdzę, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 w załączniku jest przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jeżeli korzystasz z zapamiętywania sesji to wyloguj się i zaloguj ponownie. Z tego co widzę, to nie powinno być problemu z dodawaniem filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Jest jakiś problem z grubością czcionki w jednym z postów, dokładnie w tym, została mi nawet zwrócona uwaga z tego powodu. Czcionka "sama się pojawiła" ja jej specjalnie nie wybierałem , i co ciekawe nie mogę jej zmienić w edycji . W tym zgłoszeniu też nie mogę tego co zacytowałem zmienić , a tu MOGĘ Mogę włączyć italic, underline, ale bolda nie mogę wyłączyć. Próbowałem. A w innych postach mogę to zmienić, tylko w tym konkretnym nie. PS: Mam jeszcze postulat obywatelski, że jeżeli pogrubiona czcionka jest zabroniona, to może ją po prostu zablokować i nie będzie problemów dreq02 Hak możesz założyć, ale jak będziesz sprzedawał to auto , to będzie miało mniejszą wartość niż auto bez haka. Bo każdy będzie sobie wyobrażał co było ciągane tym autem. Takie są realia. Regulamin pkt. 5.10 – zabrania się używania pogrubionej czcionki - kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 @kacper69 Nie wiem dlaczego, może wklejałeś wcześniej i zapamiętał formatowanie. Poprawiłem post, wystarczyło skasować i wkleić czysty tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Nic nie wklejałem, pisałem post tak jak każdy inny bez wklejania linków. Coś w nim się samo tak sformatowało , tak jak napisałem, że nie mogłem już tego formatu poprawić. Dlatego go tak zostawiłem. Ale dziękuję za reakcję. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Trochę brakuje mi takiej ikony w reakcjach (neutralnej dla reputacji): Jest szansa na dodanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 A mi brakuje ikony minusa (wpływającej na reputację), która kiedyś była i zniknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Niestety był taki moment, dość zauważalny na forum, że toczyły się potyczki na te minusy w stylu wet za wet i pewnie dlatego ta opcja zniknęła. Teraz możemy polubić, uznać za przydatne, kogoś docenić lub pokazać, że dana treść nas zasmuciła lub zmieszała ale nijak nie możemy okazać, że coś nas rozbawiło. Tzn. możemy o tym napisać ale minka byłaby fajnym dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 59 minut temu, pbet napisał: Niestety był taki moment, dość zauważalny na forum, że toczyły się potyczki na te minusy w stylu wet za wet Też to widziałem, ale w ogólnym rozrachunku ci, którzy mieli jakąś wiedzę i coś wnosili byli na plusie, a ci co nieustannie chrzanili głupoty i w kółko wklejali jakieś linki byli na minusie. Czyli wszystko się zgadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Od tego czasu Kolega się poprawił i... odrobił wszystkie minusy na plus Nie jestem zwolennikiem minusowania, aczkolwiek... Pytanie jak bardzo osobiście się to odbiera - dla mnie to jednak Forum, a nie Facebook lub czat, gdzie ludzie porozumiewają się - zapewne - bardziej skrótowo. Choć na profesjonalnym Forum opinia użytkownika na pewno się przydaje komuś, kto się zastanawia czy z jego rady skorzystać czy nie. Dla mnie w tym momencie ikon jest za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Hej, Jeśli chodzi o minusowanie to na razie nie planujemy tutaj nic zmieniać. Sytuacja jest stabilna i niech tak pozostanie. Faktycznie ikonek jest więcej, być może tylko +1 ... pomyślę nad tym. Natomiast jeśli chodzi o emotki to mogę załadować jakąś dodatkową pulę, nie ma problemu, kolega @pbet wspomniał konkretnie o xD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Proponuję dodać nowy silnik 1.3 w dziale "Silnik i osprzęt mechaniczny, skrzynia biegów, wydech", wiedząc że w Megance wycofany został 1.2 TCe na rzecz 1.3 TCe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dział został dodany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi