halas2 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Pewnie tak. Chociaż każdy ma mapy w telefonie a pomiędzy przemysłem a Rzeszowem jest więcej jak 5km:). Ja tam lubię wiedzieć gdzie co jest. Co jest z zagłebia a nie jest śląskiem lub co dzieli historyczne Kujawy z Pomorzem:) Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez halas2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Iiii kolejna: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid031mH8ZfagZqVMUUfe1L2RctDWsuHEuQDMKKUCzi8ECjAh6vsu6t7kZpZFKxkD9ePSl&id=100067668492347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Mam wrażenie że był to Dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 nie tylko ty. Nawet jestem pewny że to było dci. W tym przypadku jak pamiętam wygłuszenie z tyłu mogło nasiąknąć olejem od turbo. W M3 DCI wygłuszenie jest jeszcze pokryte aluminum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 To przepraszam, mój błąd 🙈 Ale tu już benzynka z tego co widzę: https://www.facebook.com/gazetapomorska/posts/pfbid02eDPJu4wuH8JBX6neSkUoapJbRs77MrKYwy9RTs8CMyvz7fSVXregyLuTUiWREEDHl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Pewnie jakby się skupić na innych markach to się trafiają podobne historie, nie broniąc Renault oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris07 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 W dniu 27.11.2019 o 22:03, lukasz243243 napisał: Zabezpieczenie zrobione, pozostaje osuszyć i obserwować Przepraszam że odkopuje tak stary post. Próbowałem zrobić, coś takie u siebie i nie mogłem przepchać tak, aby złapać z drugiej strony. Czy do tego trzeba wypinać przewód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Nie, przewód zabezpieczamy bez wypinania. Trochę pokombinować, wyobraźni i pójdzie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy1982 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Witam czy ktoś wymieniał przewód paliwowy oryginalny na naiwny oryginalny w megane 2?? Jak wymienić całości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael79 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Mi ostatnio wypiął sie przewód paliwowy w Scenic III więc na na szybko wymyśliłem takie zabezpieczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oblivio Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Fajnie pomyślane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greste Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia I mnie spotkało przygoda z wypiętym przewodem paliwowym. Zostawię dla potomnych kilka info bo sam siebie oszukałem trochę i stało się to z moje winy. Zdarzyło mi się to dwa razy, i to podczas aktualnych, sporych jak dotychczas, mrozów. Kiedyś rozpinałem ten przewód przy grzebaniu, pamiętam, że siedział bardzo solidnie i super ciężko było go zdemontować. Zdejmowałem sposobem bo nie miałem wtedy szczypiec do wtyczek przewodów paliwowych - to taka dygresja tylko. Teraz tak: 1 (!) - Wtyczka musi KLIKNĄĆ obowiązkowo przy ponownym montażu! Niby logiczne i banał, przy ponownym montażu wydawało mi się, że siedzi należycie i weszła do końca a jednak tak nie było. Nie ma szans wg mnie zrobić tego palcami, dopiero gdy użyłem krótkich szczypiec odgiętych, złapałem za plaska cześć wtyczki i plaska część na listwie udało się ja zamontować do końca. 2 (!) - Wtyczka musi DOJŚĆ DO SAMEGO KOŃCA (po same jaja) do kołnierza w wystającym trzpieniu w listwie paliwowej. Jeżeli nie dochodzi tzn ze nie jest zamontowana poprawnie lub wtyczka do wymiany bo jest w jakiś sposób uszkodzona. 3 (!) - po tym wszystkim dla własnego placebo dodałem zabezpieczenie z zipów ale patrząc jak to siadło raczej nie ma takiej potrzeby tak naprawdę. 4 (!) - Jeżeli ciśnienie na listwie jest odp to po odpaleniu obroty wskakują na okolice 1500rpm (bliżej niż dalej 1500rpm) , taka obserwacja. I nie ważne czy ciepły/zimny. Esej na temat montażu wtyczki i wstyd to pisać ale może komuś gdzieś kiedyś chociaż trochę pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi