tomek_b Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Witam, Wiem że czeka mnie wymiana akumulatora przed zima (już teraz ciężko odpala) ale pytanko czy po wymianie akumulatora nie będę musiał rozkodować radio? Czy tak jest jakiś kod? Jestem od niedawna właścicielem tego samochodu (megane 3, 2011r.) Pozdrawiam Tomek PS Dołączam zdjęcie radia Edytowane 9 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nie wiem jak u ciebie w MIII ja przy wymianie w scenicu o dziwo nic nie musiałem wpisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzol Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Jak radio od poczatku bylo w samochodzie nie bedzie pytalo o kod. Jak dokladane po odpieciu zasialanie bedzie żądało kodu. Jak chcesz kod zrob zdjecie tej naklejki z boku radia. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 9 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justn69 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam, jestem całkowicie nowy na forum, RN Scenic II (r. 2003) mam od niecałych 6 miesięcy. Mam problem z uruchomieniem radia (po odłączeniu akumulatora), mam kod, który odzyskał mi mechanik, ale on nie wystarcza. Drugi mechanik powiedział mi, że skoro jest to radio ze zmieniarką płyt CD, to trzeba jeszcze dodatkowy kod. Wyjąłem wczoraj radio, by sczytać numery na odwrocie (tylko nie wiem co dalej), gdyby ktoś był mi w stanie coś doradzić - z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Poszukaj sobie kalkulatorów które generują kody. Z renault działają dosyć dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wyjąłem wczoraj radio, by sczytać numery na odwrocie (tylko nie wiem co dalej), gdyby ktoś był mi w stanie coś doradzić - z góry dziękuję za pomoc http://megane.com.pl/topic/61519-jak-zdobyc-kod-do-radia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_b Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam, Mam Megane III, 1,6 benzyna 2011r, 110KM. Czeka mnie wymiana akumulatora, proszę podpowiedzcie mi jakie ma mieć parametry i czy po odłączeniu nie zakoduje mi się radio, a kodu nie mam :( Zdjęcie radia w załączniku PRZYPOMNĘ FRAGMENT REGULAMINU 4.1 Przed założeniem nowego tematu, należy upewnić się czy temat nie został już wcześniej poruszony i czy nie jest już udzielona odpowiedź na dane pytanie. 4.2 Przed założeniem nowego tematu bezwzględnie należy skorzystać z opcji >>szukaj. 4.3 Jeżeli dany temat już istnieje, a nie ma w nim odpowiedzi na nurtujące nas problemy, to należy zadać pytanie w już istniejącym temacie. - przeniosłem mireczek01 Jak ustalić kod, co jest potrzebne ? Jak ustalić kod, co jest potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie zakoduje się. W MIII już nie ma kodów do radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) W Megane 3 kod do radia wpisywany jest tylko raz, przy pierwszym uruchomieniu radia, czyli w praktyce w punkcie sprzedaży. W etui od fabrycznych dokumentów mojego auta przyklejono kartkę z kodem. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smooth Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Potrzebuję pomocy w zdobyciu kodu do radia. Samochód to Megane III phI Oznaczenia na radiu: RNR1DDA0265931 RENR1A201-10 FD0310270265931 2811 500 30R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Według mnie nie ma najważniejszego ciągu literowo-cyfrowego, jak masz możliwość to wklej zdjęcie naklejki z radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smooth Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walba Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 0745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smooth Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 dziękuję, sprawdzę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prekon Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witam wszystkich. Potrzebuje zdobyć kod do radia w mojej Megane 3. Na radiu były dwie naklejki. Ktoś jest w stanie zdobyć mój kod? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi