Sarna1 Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Może wystarczy skręcić nakrętkę na amorku ? Spróbuj najprostszych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Dokręcałem i na postoju i na podniesionym aucie. Nakrętką ani drgnie. Lekko doszły 3 śruby zewnętrzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Godzinę temu, Renia08 napisał: Wymiane zrobili bez ściągania kolumny.. Moim zdaniem tak się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 No jednak się da, bo elementy mam nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Marka SNR jest ok. SKF może być made in china w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 16 godzin temu, Renia08 napisał: No jednak się da, bo elementy mam nowe Majtki też da się zdjąć bez zdejmowania spodni. Jednak nikt tak nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 To jednak mam magików bo się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 16 minut temu, Renia08 napisał: To jednak mam magików Raczej partaczy, którzy nie wyczyścili gniazda z piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 I tak zostaje mi zakup nowych mocowań u łożysk. Robote zrobię sam. Na razie sobie lekko puka, zbieram kasę. Przekierujcie mnie w dobry temat bo już zgubiłem ten, w którym dodawałem screeny z ELMA, czyżby druga sonda kaput? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Zawór zmiennych faz do wymiany. Przyczyną niskiego napięcia 2 sondy może być zbyt bogata mieszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Jak nie sypie błędami to jest dobra. Druga sonda jest diagnostyczna i ma za zadanie sprawdzać czy katalizator spełnia swoją rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Błędów Nie ma. Chociaż nie wiem czy mój Car Scanner wszystkie pokaże. Żaden Torque się nie łączy z moim ELMEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 To nie wnikaj. Komp ma zaszyty algorytm i jeśli mu te wskazania odpowiadają to jest ok. Tez mam car scaner i nie ma problemu z błędami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Pytanie za 100PKT. Czy jak dokręca się poduszkę, tzn tą śrubę centralną, to ten trzpień amortyzatora ma jakiś ogranicznik? Żebym wiedział do jakiego momentu dokrecić śrubę? Do oporu? Czy ileś obrotów? Czy aż poczuje, że nie idzie? Dodam srceen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Do oporu, siła podana na filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi