kawapromyk Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 witam Wszystkich ;-) Od roku jestem posiadaczem Meganki Kombi 1.4 16V z 2001, prawdopodobny przebieg 200 k km, LPG na sterowniku STAG-300, Wyposażenie: - abs - klimatyzacja - elektryczne szyby (2 szt.) - centralny zamek - immobilaiser - autoalrm - halogeny Czy może wiecie jakie może być oznaczenie tego modelu? RT czy RXE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqader Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam wszystkich, na dzień dziecka sprawiłem sobie megankę coupe I ph II, rocznik 1999, silnik 1,6 110 KM. Autko ma obniżone i utwardzone zawieszenie, 4 elektryczne szyby, el. lusterka, klimatyzację, 4 poduchy, fabryczne radio ze zmianiarą w bagażniku, wspomaganie, abs. Śmiga jak rakieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asax1 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Cześć mam na imię Adam jestem z Gdańska jeżdżę Renault Megane Scenic z 2004r. Jako, że nie znalazłem forum dotyczącego mojego modelu, postanowiłem dołaczyć do Was, wszak Scenic to też Megane tylko że takie jakby nadmuchane :) .Pozdrowienia dla Wszystkich użytkowników tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnew Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 witam wszystkich kamil z warszawy woze sie megane kombi '01 benzyna + lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Czy może wiecie jakie może być oznaczenie tego modelu? RT czy RXE RT w RXE była chyba jeszcze skóra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam wszystkich, pizza w warszawskim wydaniu (Wbrew pozorom i nickowi jestem płci męskiej). Jeżdżę na zmianę Scenikiem phII 1.6 16V z 2001 wersja AIR i Scenikiem II 1.6 16V z 2006 wersja Expression. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 asax1, scenicow u nas dosc duzo. Moze czas dodac Forum Renault Megane i Scenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali78 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam serdecznie Od tygodnia jestem posiadaczką renault megane 1.4 z 1999r., ale czy szczęśliwą posiadaczką, to się jeszcze okaze ;-) Karolina z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witamy kali78 - napewno szczęśliwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Czesc wszystkim! Wlasnie szukam Megi II 1.5DCI lub 1.4 w benzynie 2002-2004 - koniecznie Grandtour Poszukiwania to istna droga przez meke :-( Mam nadzieje, ze dolacze do Was szybko - teraz wertuje ostro forum i doksztalcam sie ;-) Podziekowania dla "Dario" za pierwsze wskazowki :) PS. Teraz smigam TICO '00 - super oszczedne i bezawaryjne 8-) ...ale rodzina potrzebuje juz wiecej miejsca. Zdravim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał78 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich Posiadam meganke 2000r 1.9d ściągana osobiście z Holandi Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parowoz Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 witam jestem świeżym właścicielem meganki z 1997 r. 1,4 8V mam pytanie czy slusznie sie niepokoje: przy uruchamianiu silnika wskaznik temperatury przez kilkanascie sekund pokazuje max. wartosc, pozniej spada do minimum jednak po paru minutach jazdy temperatura rosnie i to sporo (prawie 3/4 skali) czy jest to jakis powazny problem czy wszystkie meganki tak maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woju Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam Posiadam Scenica 1.6 16v 2004 Jestem ze SZczecina. POzdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@riusz Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hello, Megane Classic 1,6 16v ---> Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prourug Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam serdecznie, Przemek z Kutna. Dopiero co kupiłem Megane z 1996 roku, 1,6 benzyna 66kW. Wyposażenie : centralny, elektryka, klimatyzacja, wspomaganie, poduszki powietrzne. Pozdrawiam serdecznie, mam nadzieje ze to forum da mi wiele odpowiedzi na nurtujące pytania, i pomoże w dobrej eksploatacja samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi