maciejmacku Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Panowie, proszę o pomoc w ocenie ogłoszeń. Przeczytałem temat o tych silnikach i "trochę się cykam", ale wygląd i pojemność tego auta nie daje mi spokoju https://www.mobile.de/pl/Samochod/Renault-Megane-Grandtour-1,4-TCe-130/vhc:car,ms1:20700_17_,frn:2009,prn:6000,prx:8000,ful:petrol!lpg,pwn:82,vcg:estatecar/pg:vipcar/249965836.html https://www.mobile.de/pl/Samochod/Renault-Megane-Grandtour-TCe-130-Dynamique/vhc:car,ms1:20700_17_,frn:2009,prn:6000,prx:8000,ful:petrol!lpg,pwn:82,vcg:estatecar/pg:vipcar/250437899.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Nie podoba się bo ; to miejscowość Dresden , dealer . Szukać po ogłoszeniach prywatnych , nie w dawnym DDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 34 tys plus opłaty za prawie 7 letnią meganę to spora przesada. W tej cenie możesz upolować w kraju 3 letnią meganę dci po leasingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 1 godzinę temu, Andrzej-2010 napisał: Nie podoba się bo ; to miejscowość Dresden , dealer . Szukać po ogłoszeniach prywatnych , nie w dawnym DDR czyli będzie coś kręcone? 58 minut temu, kacper69 napisał: 34 tys plus opłaty za prawie 7 letnią meganę to spora przesada. W tej cenie możesz upolować w kraju 3 letnią meganę dci po leasingu. ale ja nie chcę diesla, tylko benzynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 1 godzinę temu, maciejmacku napisał: Przeczytałem temat o tych silnikach i "trochę się cykam" To kup 1.6 i będziesz się mniej cykał. Albo rybki albo... akwarium. 1 godzinę temu, kacper69 napisał: 34 tys plus opłaty za prawie 7 letnią meganę to spora przesada. Nie przesada. Te ogłoszenia idealnie pokazują, że Niemiec tanio używanych samochodów nie sprzedaje. Na zachodzie są droższe niż u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Niestety 1.6 110 nie znajdę w wersji GT line lub Bose a szkoda, bo przełamałbym słabsze osiągi nad wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 W Polsce auta sprowadzone to w większości szrot , poczytaj ; Auto Sprowadzone z Małym Przebiegiem , To Auto Podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Tak źle i tak niedobrze... Nie dogodzisz. Życie to sztuka kompromisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Po auto mam zamiar jechać z Panami z www.auta-z-niemiec.com, więc myślę, że to inna bajka niż wszystkie auta od handlarzy w Polsce Przed chwilą, pbet napisał: Tak źle i tak niedobrze... Nie dogodzisz. Życie to sztuka kompromisu. Auto musi się przede wszystkim podobać, przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Na pewno nie pojadą w rejon Dresden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Auta, które są sprowadzane do kraju są po kolizjach/wypadkach lub z cofanym przebiegiem. To nie przypadek, że te same roczniki/przebiegi na mobile są dużo droższe niż w Polsce (nie wierzcie też w bajer, że handlarz ma dostęp do jakiś super ofert). Oni muszą kupić taniej, żeby zarobić, a to można zrobić tylko przez naprawę auta lub korektę licznika. Dlatego najlepiej kupować auta z polskiej sieci dealerskiej, prawdopodobieństwo jakiegoś poważnego dzwona/kręcenia licznika jest znacznie mniejsze (choć na pewno nie zerowe). Jak chcesz sam kupować auto w Niemczech to tylko na lata, bo inaczej czeka Cię duża strata przy sprzedaży (dla kupującego auto z Niemiec to auto z Niemiec - nieważne czy sam ściągałeś czy robił to handlarz). Cytat Dresden Nie umiesz pisać po polsku? Ewentualnie zmień sobie w profilu na Krakau, to będzie konsekwentnie - po niemiecku. Edytowane 21 Września 2017 przez niebianskaskurwoala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Przed chwilą, Andrzej-2010 napisał: Na pewno nie pojadą w rejon Dresden A co jest złego w Dresden bo nie rozumiem? Niby bardziej na zachód jest lepiej, wątpię ;) Poza tym najpierw trzeba sprawdzić historię auta po VIN, żeby w ogóle po nie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 3 minuty temu, maciejmacku napisał: Auto musi się przede wszystkim podobać, przynajmniej tak mi się wydaje Pełna zgoda. Handlarz "auta bez wkładu własnego", pewnego, nieuszkodzonego, w świetnym stanie nie sprowadzi gdyż go u nas nie sprzeda szybko i z dużym zyskiem. Zwyczajnie nie będzie mu się to opłacać. Nie twierdzę, że takie są te z ogłoszeń ale prawdopodobieństwo jest spore (szczególnie od niemieckiego dealera). W PL też znajdziesz "perełki". Łatwo nie jest lecz można choć również nie tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Komisy, szroty opanowali ; turcy , araby, ruskie . Pogadaj z tymi z którymi masz jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Przy okazji ewentualnej wizyty polecam zwiedzić Drezno. To bardzo ładne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi