whistle22 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Chciałem zapytać czy każdy z Was wymieniał już spryskiwacze w Megane IV? W zimie fabryczne spryskiwacze do niczego się nie nadają - w trakcie jazdy płyn w ogóle nie dolatuje do szyby. Czy wymiana spryskiwaczy w ASO Wam pomogła? Edytowane 20 Grudnia 2017 przez whistle22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivera1977 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Ja już po wymianie, na takie które można regulować na górę ale przy stówie i tak lipa, twierdzę że pompki są słabe. Jak będziesz to proś o rozpyłki takie jak kadjar ma, jechałem , widziałem super działa. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez vivera1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWl Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Z tego co pamiętam w mojej Megane wymienili na dysze 3-punktowe. Działają jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ja mam od nowości 3 punktowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 U mnie wymieniali już pompkę bo jak pryskalem przednią szybę to kapalo też po tylniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekk3212 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zglosiłem ten sam problem co u was .. Przy 120kmh wgl płyn nie dolatywal do szyby i o dziwo odrazu decyzja o wymiane .. uzasadnienie ze producent w nowszych juz zastapil te spryskiwacze innymi . Szkoda ze trzeba im wszystko pokazywac palcem zeby cos wymienili REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maildoremika Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nie polecam ASO w Będzinie odpowiedź - "Ten typ tak ma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam007c Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 zadzwoń na infolinię Renault Polska, zgłoś problem z ASO- -dostaną za swoje, a jak jeszcze wypełnisz ankietę która do Ciebie przyjdzie i ocenisz zgodnie ze swoim sumieniem to zobaczysz jaki będzie oddźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGda Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dnia 11.01.2018 o 12:38, Darekk3212 napisał: Zglosiłem ten sam problem co u was .. Przy 120kmh wgl płyn nie dolatywal do szyby i o dziwo odrazu decyzja o wymiane .. uzasadnienie ze producent w nowszych juz zastapil te spryskiwacze innymi . Szkoda ze trzeba im wszystko pokazywac palcem zeby cos wymienili U mnie jest podobnie. Przy 120 km/h płyn leci na wysokość piór wycieraczek. Czy przed wymianą miałeś już te potrójne dysze? W którym byłeś serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekk3212 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Tak . Wymienili na inne ale też są potrójne i działa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 U mnie też wymienione na potrójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 ja też jak jechałem autostradą ok 140 km/h to zapomnij żeby płyn doleciał do szyby. Tylko głupio mi już w aso bo wszystko co chwile zgłaszam i się dziwnie na mnie patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGda Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dla mnie jadą z Francji podobno jakieś poprawione. Mają być w ciągu 2 tygodni. Zobaczymy co to za cudo. Dam znać jak wymienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam007c Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 ciekawe co to za cuda do Ciebie jadą prosto z Francji ;-) napisz jak wymienią ja wczoraj wróciłem z ASO i u mnie wymienili na 3 punktowe, ale moim zdaniem lepsze były te rozpyłkowe tylko zamiast je wymieniać trzeba było wymienić pompki do spryskiwaczy ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 No najlepiej by było żeby wymienili pompki - tylko to jest dużo większy problem niż wsadzić 3-punktowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi