lubowitz78 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jestem po wymianie pompki na nową. Panowie z serwisu , po zadaniu przeze mnie pytania czy jest to jakaś pompka po modyfikacji nie potrafili na nie odpowiedzieć. Tak samo czy coś w niej poprawili,czy też jest zupełnie inna. Ale......jedno jest pewne-po jej wymianie spryskuje tak jak powinno i działa rewelacyjnie. Teraz jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ryba Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Zadowolony tzn? Przy 130 płyn leci w to samo miejsce co na postoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Dokładnie tak. Leci przy 130 tak samo jak na postoju. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A jaką pompkę dokładnie zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Nie wiem jaką. Serwis zamawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Albo masz wyjątkowe zdolności albo bardzo dobry serwis. Mimo wszystko cieszę się, że się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Powiedziałem na serwisie wprost, że wiem z pierwszej ręki że pompka jest za słaba i że żadna regulacja ani wymiana dysz na inne nic nie dam. Pan poszedł do majstra, pogadali chwilę - zamówili nową pompę, wymienili i tyle. Nie dałem się po prostu najzwyczajniej w świecie zbyć. Edytowane 28 Lutego 2019 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Czyli dobry serwis. U mnie, na Jerozolimskich w Warszawie odpowiedz jest zawsze taka sama: sprawdziliśmy i wszystko jest jak należy. A jak się nie zgadzasz, to jeszcze raz zapraszają;) Strategia na splawienie klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCet Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tja...mam tutaj takie samo doświadczenie. Jedyne, co zrobili to zamiana mgłowych na 3-siki. Przy okazji, czy wymiana takiej pompki to jest duża robota (szukać przy zbiorniczku)? lubowitz78, jesteś w stanie podać numer seryjny tej, którą Ci zamontowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ehh, przeczytaj ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCet Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No taaak, tylko tam mam pompkę od Citroena, a pytanie dotyczyło tego, co założyło ASO. Dodatkowo, perspektywa na tych zdjęciach jest taka, że niestety jako nie-mechanik nie od razu się w nich połapałem - zwłaszcza, że samochód jest na nich chyba mocno rozebrany?. Do wymiany pompki zapewne nie jest to konieczne... chyba, że dostęp do pompki jest mega ograniczony? To właśnie chciałbym wiedzieć. Ogólnie, numer seryjny oraz pracochłonność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Trzeba ściągnąć koło i nadkole. Wtedy jest idealny dostęp do pompki. Czas wyniósł trochę ponad godzinę łącznie ze sprawdzeniem. Numeru pompki niestety nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGda Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 lubowitz78, spróbuj, może uda ci się dowiedzieć jaki jest numer tej pompki. Widzę, że masz dobre układy w ASO i jesteś pierwszy któremu udało się poprawić fabrykę w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Lubowitz a nie dostałeś przypadkiem protokołu wymiany (takiego świstka od nich z systemu), tam jest podane co robili i jeśli jest wymiana części to są numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Coś tam dostałem. Sprawdzę po weekendzie jak wrócę, czy jest tam numer części. Np przy wymianie skrzyni biegów czy też oświetlenia ambientowego wiem, że nie było wpisanych numerów części na kwitku który od nich otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi