kamil007 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam czy u kogoś może występuje taka funkcja jak na pokazanym filmiku. Chodzi mi o ekran gdzie przez chwilę pokazany jest samochod tam gdzie wyswietlane są zegary. U mnie w wersji softu 3.3.16.396 taka opcja nie istnieje :( Wyswietlana jest taka jaby wstęga i od razu pokazane są zegary... Film ekran powitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Ja tak mam, tylko że ja mam r-link 2 (2016) i jest to gdzieś w opcjach jako "powitanie" i osobno jest obraz powitalny i osobno można włączyć/wyłączyć dźwięk tego powitania. Jak nie zapomnę to jutro przepatrzę te ustawienia i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 U mnie też jest ten samochód z wstęgą i dźwiękiem. To funkcja powitalna bodajże w ustawieniach użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 U mnie nie ma żadnego samochodu. W opcjach nie ma nic oprócz możliwości włączenia/wyłączenia dźwięku powitania. Dziwna sprawa. R-Link2 z najnowszym systemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam007c Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Mam taki komunikat powitalny z samochodem ale moja wersja R-Link to 2.2.18.590 ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 R-Link 2 w najnowszej wersji i nie mam samochodu ale też nie mam Multi Sense Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja mam Multi Sense, a i tak nic takowego nie mam na powitanie. Z tego wynika, że powitalny samochód jest jedynie w R-Linkach 2.X.X.X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Mam najnowsze dosteu oprogramowanie w wersji 3.x i u mnie jest samochód taki jak na filmie. Co do ekranu startowego na większym wyświetlaczu to można go bardzo prosto zmieniać nawet na wersję z GT w każdej M4. Edytowane 17 Lutego 2018 przez gwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 tych świateł z przodu w zegarach też nie mam, pewnie to auto na inny rynek więc bardziej wypaśny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Ja w moim z 2016 mam taki ekran. Ale już zastępczy jaki dostałem w styczniu z 2017 tego nie miał (w ogóle to jakaś dziwna wersja była - niby Intense a nie miał np. MultiSensu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Ja mam 3.3.16 i mam standardowo takie powitanie.Nie wiem gdzie to się włącza ale napewno wyłączyłem dźwięk powitania bo mnie denerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 U mnie też tylko wstęga. Może to zależy od świateł, jeśli są pure led to może jest to powitanie że światłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja mam taki sam ekran w modelu z listopada 2016. Brak pure led vision. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 To nie mam już pomysłu dlaczego. Jest tutaj jakaś nie konsekwencja. Nie ma żadnej reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi