pbet Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) @sadisticescape Skoro dla Ciebie dzielenie się doświadczeniami (nawet jeśli dotyczą innych marek) to bzdurne rozwiązania to cóż, Twój problem. Nazwałem ekran ale napisałem, że wymieniono mi całe radio. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schvenck Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Renault podobno pracuje nad rozwiązaniem. Mam przyjechać pod koniec kwietnia na wgranie nowego softu do RLink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Też się przejade do nich w tym tygodniu i zobaczymy co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ryba Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) O sofcie bajeczka jest powtarzana od dłuższego czasu miał się pojawić 15 stycznia. Skoro u wielu osób wymieniają zegary to coś z nimi jest nie tak. Myślę że gdyby winny był soft to w każdym aucie by resetowało? nadal czekam na dostawę z Francji. Miały być po 2 tygodniach a juz miesiąc jutro mija. Edytowane 5 Lutego 2019 przez el_ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielta82 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Witam panowie jestem posiadaczem autka od 6 dni i sprawdziłem ustawienia perso, jest tak jak piszecie po dłuższym postoju po odpaleniu auta wracał tryb neutral a wersje mam softu 7.0.24.126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 to wygląda trochę jakby pamięć podręczna była wadliwa - nie zapamiętywała ustawień. U mnie takiego problemu nie ma. Również wątpię, że to soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielta82 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 LTar ale tu chodzi o to jak jade na tryb perso i gasze auto po paru godzinach jak wejde i odpale wlacza sie neutral,inne tryby dzialaja normalnie np.jak jezdze na comfort i wylacze silnik na comfort, pozniej odpale jest na comfort, problem tylko z perso wystepuje Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 U mnie występuje to na każdym możliwym trybie, zawsze wraca do Neutral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ryba Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Witam jestem już po zabiegu wymiany zestawu wskaźników. Zegary wymienione, po 16h postoju na - 4 nie wykasowało ustawień/spalania więc trzeba mieć nadzieję że pomogło. Zgłosiłem przy okazji problem z Hands free, Ogólnie Jest to znany błąd naszych Megane, talizmanów itp jednak jest jakieś nowe zalecenie dodatkowy moduł do klamki kierowcy nie znam dokładnie szczegółów ale będę miał to zamontowane pod koniec tygodnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Jeśli chodzi o problem z HF to masz na myśli brak reakcji na dotknięcie wewnątrz klamki przy dużej wilgotności/mrozach? Ja praktycznie 3 tygodnie nie byłem w stanie korzystać z HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Producent wymienia klamke i antene. Ja jestem umowiony na wymiane od strony kierowcy bo tak naprawde tylko tej potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celefinnel Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nowe tablice/zegary nam od wczoraj. Dziś rano z duszą na ramieniu podchodziłem do auta, uruchomiłem i... Jest ok! A noc była z temperaturą ujemną. Obym nie chwalił dnia przed zachodem słońca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ryba Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Tak chodzi o brak reakcji na dotyk. Ponoć wymiana klamek nie pomaga. Mają założyć dodatkowy moduł do klamki kierowcy, szczegółów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 23 godziny temu, Geble napisał: Jeśli chodzi o problem z HF to masz na myśli brak reakcji na dotknięcie wewnątrz klamki przy dużej wilgotności/mrozach? U mnie nie trzeba nic dotykać, wystarczy wsunąć rękę między klamkę i blachę. Na razie tylko 1x mi nie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 No tak, o to mi dokładnie chodziło. Źle dobrałem słowa, aczkolwiek nie działa ani wsuwanie, ani dotykanie gdy jest wilgotno/mroźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi