LTar Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Dzięki. Nie jest od krawężnika. Nie zahaczylem w ostatnim czasie krawężnik. Krawężnik spodem zahaczylem jakieś na jesień, delikatnie zjeżdżając puknąłem i stąd mam 1 odprysk, ktory wlasnie nie skutecznie probowalem usunac. Ten ma pewnie z 2x2 mm. Drugi odprysk nie wiem skąd się wziął. Jest wiekszy i głębszy. Podejrzewam kamyk bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Jakos tak dziwnie bo jezdze co do zasady delikatnie. REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Ja tam mam oryginalne chlapacze na przodzie i tyle. Może nie są zbyt wielkie i nie absorbują wiele, ale jak się przejedzie po syfie, to widać ile kamieni i syfu bym miał wyskakujących z kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fijas Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Temat zgłoszony do dilera. Auto przyjęte na reklamacje, będzie naprawiane w ramach gwarancji. Dodatkowo obkleja progi folia ochronna w celu zminimalizowania uszkodzeń mechanicznych w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 A to ciekawe Fajnie, że Ci się udało. Ciekawe tylko, czy to jest "standardem". Masz tam jakiś układ czy jesteś "jednym z wielu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Super. Gratuluję sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Tak jak pisałem. Przecież to wada producenta wiec musza to usunąć. Nie może być tak żeby w nowym wozie coś odpadało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Dziwne ja u siebie mam ten rant zasloniety nadkolem. Pewnie podczas produkcji schował go do środka progu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 To musi być zakryte, inaczej to miejsce zawsze będzie wypiaskowane brudem spod koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doesnt Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Odkopując temat, ja mam jak autor tematu, ale pomimo 1,5 roku eksploatacji 0 uszkodzeń lakieru w tym miejscu, a jak jest u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seimi Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 U mnie narazie ok, ale mam auto od lutego. Natomiast będąc w ASO przyjrzałem się używanym samochodom. Było chyba 5 megane, roczniki 2016 z przebiegami powyżej 40 tys. km i każda z nich miała odpryski w tym miejscu, choć nie takie duże. Tragedia za to była na maskach. Odpryski wielkości monety 1 gr. Ponadto każda grandcoupe miała zdarty lakier pomiędzy klapą bagażnika a błotnikiem (od zamykania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi