satisati Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 No to tak: Kamera cofania dołożona (super sprawa), oświetlenie wnętrza zmienione na led - o niebo lepiej, tylko nie warto wstawiać żadnych badziewnyh żarówek z Allegro (grzeje się to, miga, żarzy po wyłączeniu - SYF) tylko wymienić na oryginalne lampki led Renault. Z podświetleniem led boczków i konsoli środkowej jeszcze walczę... Teraz Panowie, co trzeba dołżyć i gdzie podłączyć, aby zamontować aktywny tempomat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Kierownica musi mieć przycisk aktywnego tempomatu po lewej stronie. Nie wiem czy wymiana samej kiery wystarczy, czy potem nie okaże się że np inny zwijacz jest potrzebny bo nie ma jakiejś wiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Zwijacz, zwijaczem, ale na pewno będzie potrzebny radar i wiązka do niego, jeżeli jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Aktywny tempomat potrzebuje radaru . Bez tego lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Radar i wiązka to pikuś, tylko ta kierownica :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Kiera z allegro. Talisman ma ładną skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkus1 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 A jeśli radar jest w aucie to wystarczy tylko dołożyć przycisk do kierownicy i włączyć funkcję np. za pomocą DDT4all ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 @czajkus1 trzeba jeszcze zrobic reproga komputera wtrysku pod vin auta z takim samym silnikiem i skrzynią które posiada adaptacyjny tempomat. reszta sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Robił to ktoś? Tzn. jak jest radar i dołożyć funkcję aktywnego tempomatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zastanawiam się nad tym samym. Juz mam kierownicę, radar jest oryginalnie. Tylko pozostaje walczyć. Ale potrzebne informacje gdzie wylaczyc w dd4all. I jak przeprogramować komp poprzez ViN. Ktos może podać więcej szczegółów? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banana Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 W dniu 16.12.2020 o 18:29, Misiek69 napisał: Papoušek Czy masz nowe informacje, jak aktywować ACC? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 I jak, udało się to komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigtomi Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Witam mam pytanie Renault Talisman r-link 9.0.35.416 mam oryginalny tempomat i radar ale nie mam przycisku do włączania tempomatu adaptacyjnego na kierownicy, wymieniłem kierownicę z przyciskiem na kierownicy ale nie wiem gdzie ma być aktywowany ACC może clipem lub innym programem, co muszę zrobić w r-linku debug znalazłem tylko takie coś czy to wystarczy jest ktoś kto by to ogarnoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banana Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Niestety nie można tego aktywować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 W DDT4all w module ABS jest funkcja aktywacji ACC. Można zaznaczyć, że jest ACC jest obecne ale czy to zadziała? Prawdopodobnie potrzebny jest dodatkowy moduł. W liczniku aktywuje się ACC by pokazywał odpowiednie parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi