sylwekdm Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 10 godzin temu, Refild napisał: autor tematu pisał o ratach Motostacja ma również sklep na Allegro: https://allegro.pl/uzytkownik/motostacja_pl?bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-4-0717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Przemyśle wasze propozycje. Wiem, że chce dla mnie jak najlepiej i dla innych użytkowników. Dlatego jak tylko będę wstanie to wezmę ten lepszy komplet. Na razie jeszcze przejeżdże parę tyg, może ddo wypłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mszark Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Opcja z mikodą jest ok. Sam zakładałem w poprzednim, nieco szybszym aucie i było ok. I nie jest to chińszczyzna. Megankę mam od maja i jak przyjdzie czas na wymiane to taki zestaw zapewne wleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 1 godzinę temu, mszark napisał: I nie jest to chińszczyzna. Pewny jesteś? Przepakowują w Częstochowie. Duża część produktów Mikody idąca jako zamiennik jest właśnie z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 To Sylwek bardzo możliwe, na pewno wielu bardziej renomowanych producentów wytwarza tam tarcze hamulcowe. Wiem, to też się podzielę wiedzą, że prawie wszystkie tarcze hamulcowe do samochodów ciężarowych powstają w Chinach. Tam są bardzo różne fabryki tarcz od bardzo nowoczesnych do takich, gdzie biedny chłop leci z wiadrami z roztopioną surówką, która leje mu się po bosych stopach. Mikoda jako marka ujdzie, raczej chodziło mi o klocki Steinfof to jest prawdziwa padlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mszark Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Nie widziałem co pakują więc nie jestem pewny. Ja na tym jeździłem i siebie i nikogo nie zabiłem. Nie miałem też z nimi problemòw. I z chęcią założę ponownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Plus dla kolegi za wspieranie Polskich firm, ja też staram się to robić, ale w klockach hamulcowych lubię i cenię tę najwyższą półkę. Pamiętajcie, że w kraju mamy jeszcze taką firmę jak BRECK i z tych dwóch osobiście tę bym polecał. http://breck.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Dla mnie klocki dzielą się na dwa typy. Pylące i nie pylące. I ewentualnie piszczące i nie piszczące. Teraz na przodzie mam jakieś cholerstwa założone, co nie pylą ale szumią podczas dohamowywania i mam zrobione na nich z 30tyś km i starły się może do 1/4. A Mikody już gdzieś kiedyś widziałem, to nie jest jakiś "Pol-Tarcz" wymyślony przez Januszy na zarobek. Klocki lubię miękkie i ciche. Lepiej wymienić częściej ale być zadowolonym. Pisze w tym temacie, zeby byla ciągłość. Założyłem tarczę SNR i klocki TRW. Stare tarcze szumialy podczas jazdy, im szybciej tym głośniej ale nie znacząco. Nowe tarczę szumią identycznie. Nic nie ociera, tarczę się nie grzeją, nawet wam tego nie nagram bo nie wychwycicie tego dźwięku. Przód cisza, tył wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Nakrętki piasty muszą być dokręcone odpowiednim momentem aby nie zniszczyć łożysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 W dniu 22.09.2021 o 04:15, szwagier24a napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Moment dokręcenia miałem podany na opakowaniu tarcz (SNR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) 280nm. Z taką siłą dokręciłem. Wezmę zluzuje nakrętke, i dokręce jeszcze raz. Edytowane 22 Września 2021 przez Renia08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Dokładnie, taka była wartość na opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Poluzowałem, dokrecilem jeszcze raz z taka samą siłą, szumią nadal. Nie ruszam tego. W D... mam, napcham czego się da do wyciszenia bagażnika i jakoś to przegryzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi