aniewa Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 W module ABS/ESP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoLa Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) W dniu 22.05.2022 o 18:25, Xalen11 napisał: Jak zmienić rozmiar opon? Gdzie wejść ? Tu proponuję poszukać http://www.daciaklub.pl/forum/printview.php?t=15189&start=0&sid=27ccb875bed360f3ccad0661ed07f3b3 Edytowane 24 Maja 2022 przez RenoLa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Jakiś czas temu wydaje mi się że w programie Pyclip byłem w zakładce licznika wypadania zapłonu. Teraz nie mogę tego znaleźć. Czy dobrze kojarzę, że to był Pyclip? Jak tak to bardzo bym prosił o ścieżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Mi w MIV pokazuje taki parametr w Pyclip, ale nie wiem jak go interpretować bo naliczył już 62 tyś. Pyclip pokazuje również licznik dla pierwszego cylindra który naliczył 0. Brak błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 4 godziny temu, szwagier24a napisał: Mi w MIV pokazuje taki parametr Dasz ścieżkę do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 A ścieżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Wtrysk->system paramiters->obwód paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 To już wiem dlaczego nie znalazłem... Po czyszczeniu telefonu nie znalazł ECU wtrysk. Będę musiał jeszcze raz przeskanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziamar3 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Witam. Mógłbym poprosić o instrukcję jak to zrobić? "3-po dłuższym przytrzymaniu spryskiwacza przedniej szyby - wycieraczka nie wykona czwartego wahnięcia po pięciu sekundach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Według wzoru: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziamar3 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jest możliwość zaprogramowania automatycznego włączenia świateł mijania, gdy czujnik wykryje padający deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Nie ma takiej opcji w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Czy da się podejrzeć korekty wtryskiwaczy w ecutwecer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Kolego @aniewa czy w Scenicu II można aktywować funkcje zdalnego otwierania bagażnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi