aniewa Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Chodzi o nazwę ecu UCH jakie wykrył program Ddt4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbe Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Witam! W jaki sposób można wyłączyć tzw. blokadę na kraje arabskie? Czyli alarm włączający się po przekroczeniu 125km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Scren dla przykładowego licznika w M III. W konfiguracji licznika szukasz do wyłączenia parametru Oversped. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbe Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizuk Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Cześć, czy ktoś może mi podpowiedzieć jak wyłączyć brzęczyk pasów przez ddt4??? Grand Scenic 2013. W dniu 10.01.2021 o 21:26, aniewa napisał: 2-wyświetlanie na ekranie nawigacji parametrów i komunikatów radia Podpowiecie jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Brzęczyk niezapiętych pasów wyłączysz tylko programem pyren. Link do opisu: Jak wyłączyć sygnał niezapiętych pasów w Megane 3 RS ph1 2011 rok? - Interfejsy diagnostyczne i oprogramowanie - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence Do włączenie komunikatów radia na ekranie nawigacji potrzebna przejściówka do multimediów. Wszystko jest na forum, poszukaj między innymi w temacie: Wymiana radia - strona 39 - Car Audio (nagłośnienie, nawigacja) - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizuk Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 4 godziny temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Dzięki za info. A masz może link do pyren? To jest program na android, czy Windows? Uczę się dopiero Renault ? Wiesz też może jak zmienić ilość dni do przeglądu z 24mc na 12?? Przebieg ogarnąłem, ale ilości dni już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Pyren jest na windows i android, nie mam linków ale bez problemów znajdziesz w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizuk Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 10 godzin temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Znalazłem, mam na android, będę testował. Jesteś w stanie mi pomóc w kwestii poprzednich pytań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizuk Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Czy da się zrobić z systemem S&S tak, że jest wyłączony, a po kliknięciu przycisku się włącza? Byłaby to odwrócona logika. Jeszcze jedno pytanie. Jak zmienić ilość dni do wymiany oleju i serwisu? Ilość km ogarnąłem, ale pozostało zmienić ilość miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 W przypadku programu ddt4al dni zmieniasz tak samo jak kilometry. Są cztery rubryki, w dwóch zmieniasz km i w kolejnych dwóch dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizuk Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Dzięki @aniewa, ogarnąłem. Poproszę o instrukcję jak sprawdzić czy mam grzałkę elektryczną i jeśli tak, to jak ją aktywować. Mam silnik 1.6Dci. W dniu 25.01.2023 o 07:49, aniewa napisał: Do włączenie komunikatów radia na ekranie nawigacji potrzebna przejściówka do multimediów. Wszystko jest na forum, poszukaj między innymi w temacie: Wymiana radia - strona 39 - Car Audio (nagłośnienie, nawigacja) - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence Nie mogę w temacie znaleźć, możesz podesłać instrukcję? Edytowane 26 Stycznia 2023 przez lizuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 7 godzin temu, lizuk napisał: Nie mogę w temacie znaleźć 3 sekundy mi to zajęło: https://megane.com.pl/topic/71081-prosty-i-tani-interfejs-diagnostyczny/page/6/#comment-542825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizuk Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 (edytowane) @sylwekdmto ja nie wiem jak szukać wobec tego. Dzięki za podesłanie. Może udałoby ci się namierzyć jak włączyć komunikaty z radia w navi oraz temat odnośnie grzałki??? Edytowane 27 Stycznia 2023 przez lizuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Już raz podesłałem link, wystarczy dokładnie przeczytać stronę 39: Wymiana radia - strona 39 - Car Audio (nagłośnienie, nawigacja) - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence Co do grzałek to najlepiej zajrzeć pod kierownicę, zdjąć osłonę obok pedału gazu i sprawdzić, czy grzałki są zainstalowane. Na zdjęciu w kółku zaznaczona wtyczka grzałek. Możesz też programem pyren wymusić działanie dwóch przekaźników od tych grzałek. Sprawdzasz w module UCH, szóste polecenie "AC Executing test" "Klimatyzacja", "Podgrzewanie", "AC 016 - przekaźnik grzałki numer 1" Powinno być słychać kliknięcie przekaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi