maciek1938 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Witam, Czy ktoś z użytkowników forum jeździ na oponach wielosezonowych w rozmiarze 205/50 R17 ? Pytam bo przymierzam się do zakupu takich opon i może ma ktoś jakieś doświadczenia z konkretnym modelem. Może ktoś poleci lub odradzi jaki dany model którym jeździł bądź jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Trzy sezony i 75 tyś na goodyear vector 4seasons - 215/60/17 - właśnie szykuję się do wymiany ze względu na lata - bo bieżnika jeszcze jest na 25 tyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Byle nie chiński sunfull. Ojciec to kupił bo naprawdę mało jeździ. Psi do zabawy się nadają. W lecie głośne w zimie śliskie. Dębica frigo i presto jest lepsza od nich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kapsun Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Poczytaj sobie o Imperial all season driver, miałem juz good year 4sesons, michelin crossclimate, o wyżej wymienionych nie mogę powiedzieć nic złego a imperale zaskoczyły mnie mega pozytywnie właściwościami jezdnymi i ceną (byłem mega do nich sceptycznie nastawiony ale z racji ograniczonych funduszy postanowiłem spróbować, wolę kupić nowe gorszej marki niż używane markowe)? p.s. nie kupuj Nexen N'Blue 4 Season miałem je w corolli na deszczu ślisko jak cholera, tyle co mogę powiedzieć ci z mojego doświadczenia. Edytowane 28 Listopada 2021 przez kapsun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Nie kupuj chińskiego badziewia, już najtańsza europejska opona Dębica, Kormoran, Barum czy inne będzie o wiele lepsza niż chiński wynalazek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) 45 minut temu, Sarna1 napisał: Nie kupuj chińskiego badziewia, Pytam, aby się np. ustrzec w przyszłości. Co z nimi jest nie tak, jakieś własne doznania z tą oponą..? Czy tylko dlatego, że to made in china edit.../ coś na temat chińszczyzny https://www.opony.com/testy-opon/osobowych/imperial/all-season-driver/4 Edytowane 28 Listopada 2021 przez elf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kapsun Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Komentarze mówią same za siebie osób które je używają codzienne na przestrzeni czasu, a nie teoretyków gazetowych, tak samo poczytaj sobie w komentarzach w oponeo. Wybór należy i tak do Ciebie, masz kasę kupuj markowe, masz ograniczony fundusz kupuj tańsze ale nowe, pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2021 przez kapsun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Nie czytaj komentarzy bo tam ludzie piszą o tym jakie maja zdanie a z tym ja z du#ą, każdy ma swoją. https://www.tyrereviews.com/ tu masz rzetelne TESTY. Ja wybrałem Bridgestone`a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 W dniu 28.11.2021 o 12:19, kapsun napisał: p.s. nie kupuj Nexen N'Blue 4 Season miałem je w corolli na deszczu ślisko jak cholera, tyle co mogę powiedzieć ci z mojego doświadczenia. Osobiście mam dwa komplety opon marki Nexen (letnie + zimowe), jakiegoś dramatu nie odczuwam. Były fabrycznie założone w Kia Soul. Rozważałem powoli opony wielosezonowe, bo ostatnio praktycznie nie mieliśmy śniegu, jedynie słabe przymrozki, ale widać, że zima znowu wróciła także zostanę przy dwóch dedykowanych kompletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kapsun Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 10 godzin temu, Krzychu napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Wszystko rozumiem piszę o wielosezonowych Nexen nie o letnich i zimowych BTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi