marcelus Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Czy chcąc umieścić przyciski sterowania w pilocie (tak jak niektórzy tu mają), przewody łączące sterowanie z kostką w kolumnie da się gdzieś upchnąć czy trzeba skorzystać z przewodów w zwijaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damus Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Panowie czy u mnie można podłączyć przyciski sterowania do kierownicy ??? Kostkę mam fabryczna przy potencjometrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Można, przykręcić - przykręcasz do tych dwóch otworów - leżących symetrycznie po dwóch stronach kierownicy - przy ramionach. Natomiast nie podłączysz ponieważ nie masz kostek od przycisków tempomatu które powinny wychodzić z taśmy pająka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @mireczek01 samo przykręcenie mnie nie satysfakcjonuje Jakie rozwiązanie w mojej sytuacji? nowy przełącznik świateł dla wersji z tempomatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MechanikAmator Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nowy zwijacz z taśmą na 7 pinów + przyciski do tempomatu ( kierownica ) + przycisk aktywacjii tempomatu ( obok regulacjii świateł ). Jak wszystko dobrze podłączysz, to tempomat będzie działać i bez aktywacjii na zagarach CLIPEM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Przycisk aktywacji w drodze, czeka mnie zwijacz+guziki kierownicy+poducha. To można źle podłączyć ??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie. Każda kostka jest inna i pasują w parach do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Włacznik założony, tempomat aktywowany u kumpla interfejsem delphi zakładka deska rozdzielcza. Czekam na resztę gratów. Admin sorx pisałem z tel ;-) Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez damus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MechanikAmator Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Delphi udało Ci się aktyowować na desce? Większość mechaników stwierdziła, że sie nei da i tylko clip. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez MechanikAmator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damus Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 @MechanikAmator Tak, masz powyżej zdjęcie na dowód, zakładka "deska rozdzielcza" Czekam na środki i kupuję poduszkę, przyciski do kiery i zwijacz. Dziękuję Wam za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Można prosić o zaktualizowanie zdjęć z 1 posta? @marek798 - raczej nie. Usera dawno na forum nie było a on może posiadać takowe zdjęcia. W dalszej części tematu masz trochę zdjęć więc może sobie poradzisz. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorczi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ma ktoś namiar na zwijacz z tempomatem? Albo skorzystał z poradnika Drivera? Znalazłem przyciski za 50 zł, poduchę za 70 od lifta plus 20 zł za przesyłkę. Przełącznik już mam, jeździ ze mną już z rok i tak jakoś nie mogę skompletować gratów do skończenia projektu. Boje się też grzebać w zwijaku, a niestety przeraża mnie cena w internecie. Najtańszy za 170 zł plus przesyłka... Przerzucanie przycisków w inne miejsce było by spoko, ale chciałbym mieć megi w oryginale ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damus Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Tutaj mają dostępne http://allegro.pl/show_item.php?item=6695619844 200 zł, stówkę oddają jak wyślesz swój stary może być uszkodzona taśma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Jak ktoś chce się pobawić i wyciąć sam miejsce na przyciski to oddam za cenę przesyłki obudowę poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorczi Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Niestety tak ważne zdjęcia z postu Driver'a są niedostępne. Da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi