pbet Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) A u mnie dziś zostały zmienione odboje / osłony przeciwkurzowe przednich amortyzatorów i ustawiono zbieżność. Z myciem czekam, aż prognoza nie będzie zapowiadała burz choć od dwóch dni zapowiadają i ani kropla nie spadła, a tak brudnej Renaty jeszcze nie widziałem (cmentarz owadów z przodu, plamy na błotniku i masce po brudnej wodzie jaką ochlapało mnie jakieś auto które wjechało w dziurę z wodą gdy moje auto było zaparkowane w słońcu, kurz, pyłki sosny i felgi uwalone pyłem z klocków). Edytowane 9 Maja 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 U mnie założone nowe tarcze przód/tył Ate, klocki ceramiczne Ate oraz odnowione zaciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 sprawdzenie auta na stacji przed przeglądem który się zbliża i wszystko w porządku oprócz końcówki i osłony . Od razu zrobione wczoraj czyli , wymienione końcówki drążków lewa/prawa , osłona przegubu , zbieżność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Grandziol umyty, odkurzony, natarty woskiem i wypolerowany. Schowany do garażu, poczeka do wtorku Berlingo umyte i odkurzone, sprawdzone płyny organiczne oraz ciśnienie w bucikach Burgman umyty, nawoskowany, wypolerowany, przygotowany do jutrzejszej wycieczki Teraz czas na browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek.j Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 wykonałem polerkę własnymi siłami, aż się pochwalę efektem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Moja Meganka zabezpieczona w taki sposób na kilkanaście dni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 @airbites można wiedzieć w jakim celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Jestem nad morzem na kilka dni i te ukochane ptaczki mewy atakowały auto dziubkami o dzwi boczne i zderzaka i je porysowały. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @airbites a tyle się mówi, nie dokarmiać dzikich ptaków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Tutaj wideo jakie udało mi nagrać, jak atakuje inne auta, ale nie miałem w kompie programu zakrycia rejestracji...: VID_20180520_114506.3gp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Dziś przy okazji pięknej pogody postanowiłem wyczyścić przepustnicę może nie było spektakularnych wahań obrotów ale wyczyściłem , efektem jest że to że dosyć powoli schodzi do 750 obrotów , jak dodam gazu na postoju to czasem zatrzyma się na 1000-1200 i nawet potrafi samo wzrosnąć o kolejnych kilka stów po czym powoli wraca do 750 ... przejadę w tygodniu i przegonię może coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Auto umyte i nawoskowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Wymienione sprężyny zawieszenia z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Przegląd serwisowy, olej, 3 filtry, dezynfekcja klimatyzacji, konserwacja zacisków hamulcowych przód/tył, tankowanie (5,15 zł za litr). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 A ja - choć to może odwrotnie >>autko zrobiło coś dla mnie<< - przekroczyłem dzisiaj 50 000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi