konwil Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Eee tam - ładnie będzie w tym tygodniu, też pewnie dzisiaj odwiozę na myjnię swojego Poza tym, że zdjęcie jest w dziwnym formacie 43:35, to efekt rozmycia drugiego planu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @Silverek w ten sposób zaklinałem deszcz i ciągle jest piękna pogoda, autko cały czas błyszczące i tak ma zostać wg prognozy do przyszłej środy jeśli nie sprawdzi się czwartkowy, przelotny opad @konwil dziękować grafik ze mnie taki jak z koziej dupy trąba ale nawet fajnie wyszło, a foto robione telefonem, 4:3, 4128x3096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @pbet, teraz widzę, że nie do-rozmyłeś pod relingiem Ja dzisiaj robię mycie i odkurzanie, i mycie szyb, plastików, dywaników... Jestem umówiony na 18:00. Pogoda mnie zachęciła, bo ostatnie mycie było zaraz po powrocie w wczasów (ale wstyd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @pbet mnie to zawsze intryguje u Ciebie ta zamaskowana tablica rejestracyjna boisz się, że komuś podpadłeś na forum i ten ktoś Cię namierzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 1 minutę temu, konwil napisał: teraz widzę, że nie do-rozmyłeś pod relingiem Nawet pod dwoma Nie chciało mi się ale masz rację @Silverek to ochrona przed fanami, żeby mnie nie nękali na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @pbet, bo fanki jakby co, to mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @konwil fanki zapraszam najpierw na priv z podaniem o spotkanie i dwoma zdjęciami sytuacyjnymi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 A mnie to wygląda na reklamę Rutinoscorbinu. Przyznaj się, wrzuciłeś parę tabletek do baku i autko znów wyraźne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @droopy Renia zdrowa jest i nie choruje /odpukać/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Obmyłem wczoraj samochód po delegacyjnych owadach Na bezdotykówce, nawet ładnie wyszło - bo tydzień wcześniej auto było w ręcznej z jakimś tam woskowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Więc w środę wymienione tarcze , klocki tył a z przodu nowe łączniki Wczoraj auto umyte , wysprzątane i dostało nowe wycieraczki szyby przedniej jak również nowe zapachy do środka i bagażnika Za około dwa tygodnie umówiliśmy się na rozrząd z dodatkami i klocki przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Poprawiłem fabrykę i zdecydowałem się na polakierowanie tylnego zderzaka pod kolor karoserii. Według mnie auto prezentuje się teraz o wiele lepiej Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Silverek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) @Silverek A tyle postów zawsze jest jak ściemnić wypłowiałe plastiki A tu szach-mat, wystarczy pomalować. Ładnie wygląda. Edytowane 31 Października 2018 przez Leszek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 13 minut temu, Leszek3 napisał: A tu szach-mat, wystarczy pomalować. Ładnie wygląda. Fakt, wygląda zacnie Moją opinię podzielają również inne osoby, które widziały auto przed i po modyfikacji Taka mała rzecz, a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertn5012 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Dzień dobry, teoretycznie już troszkę jestem użytkownikiem forum ale nigdy się nie przedstawiłem. Jestem Robert i jestem użytkownikiem czerwonego Renault Megane I cabrio 1.6e jak na zdjęciu. Muszę się przyznać, że jazda to przyjemność (użytkuję już trzy lata) ale ma pewne niedoskonałości. Co zrobiłem przez ostatnie trzy lata: - wahacze, - amortyzatory przednie, - uszczelka pod głowicą, przy okazji wymiana uszczelnień różnych oraz regulacja zaworów, - wymiana skrzyni oraz uszczelnianie, - wymieniony dwa razy silniczek krokowy + czyszczenie razy dwa przepustnicy, - problemy z łącznością komputera, wymiana modułu AIRBAG, - wymiana koła pasowego i wszystkich pasków osprzętu, - wymieniony rozrząd wraz z pompą wody, - wymieniono cały wydech (od kolektora wydechowego aż do tłumika końcowego), - wymieniona antena elektryczna/teleskopowa. Plany: - naprawa grzanego fotela (w trakcie, szukam schematu elektrycznego), - może wymiana siedzeń welurowych na skóry (oczywiście jak znajdę), - wymiana lusterek manualnych na elektryczne, - naprawa klapki zmiany nawiewu (puka i puka). Ale wracając do tematu to dzisiaj właśnie walczyłem z fotelem ale chyba powyżej 12 stopni maty nie grzeją. Hmmm. Trzeba działać dalej. Edytowane 31 Października 2018 przez robertn5012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi