Silverek Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Faktycznie... sam się zamotałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psotniczek1977 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Wymieniony kompletny rozrząd wraz z kołem faz rozrządu i płynem chłodniczy . Koszt 1400 zł. Wczoraj wymieniono kompletny mechanizm wycieraczek na MAGNETTI MARELII z powodu dużych luzow w oryginalnym mechanizmie. Edytowane 1 Marca 2019 przez psotniczek1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Wymiana sprzęgła, dwumasa ok. Ps. Nawet nie wiedziałem że to sprzęgło może chodzić tak lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 dziś założyłem daszek nad środkowym wyświetlaczem, po wczorajszym malowaniu, od razu wygląda inaczej i bardziej estetycznie, to gumopodobne coś czym był pokryty doprowadzało mnie do szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Wczoraj przyprowadzony od elektryka, zamontował światła dzienne ( moduł z drogowych na 30 % ), podłączył cb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Wczoraj umyta i wyczyszczona w środku , dziś założone letnie ogumienia na alu a przy okazji przejechałem przez ścieżkę na stacji i do wymiany okazuje się po 10 miesiącach już końcówki drążków a po dwóch latach użytkowania sworzeń z lewej strony i tylne tuleje wahaczy. Czas na zaklepanie wizyty u mechaników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wczoraj myjnia, wymiana oleju na świeży ELF SXR 5W30 z filtrami, do tego ceratec i odświeżenie plastików zewnętrznych, teraz wyglądają jak z salonu Dzisiaj założone letnie alu i auto wygląda tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Klima chłodzi, nabijana w zeszłym roku, więc dzisiaj tylko wymiana filtra kabinowego + dezynfekcja za pomocą preparatu Clean Air firmy Moje Auto. „Paaaanieeee... Klima tak chłodzi, że moja żona to 2 tygodnie w sanatorium siedziała" Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez maciejmacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek1 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 dzisiaj założone letnie oponki - dębica presto HP 205/55/R16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Postanowiłem odnowić felgi w profesjonalny sposób. Zakupiłem lakier bazowy, lakier bezbarwny i po zmatowieniu polakierowałem. Efekt przerósł moje oczekiwania. Jutro w swoim temacie wrzucę fotki. Wcześniej robiłem to do Berlingo ale takiego efektu nie było. Położyłem trzy warstwy bazy i trzy warstwy bezbarwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Więc dzisiaj było sporo , sworznie , końcówki drążków , drążki i tylne tuleje wahaczy przednich a wszystko to lewa i prawa strona . Po wszystkim ustawianie zbieżności . Dodatkowo zrobiłem osobiście "odgrzybianie" nawiewów Nano Silver i nowy filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Założone odnowione koła, tak wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 @Tomik Szacun. Chętnie bym zapłacił za taką robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 @pbet, Dzięki. Oj roboty było sporo. 6 godzin matowienia starego lakieru, szpachlowanie głębszych rys, oklejenie opon i zabezpieczenie czujników, podkład, baza, lakier. Ale dziś rano, jak zobaczyłem efekt to uśmiech się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) @Tomik Świetnie wyszły Ci te felgi, szacun! U mnie wrzucone na przód hamulce z Laguny 3 2.0dci z odnowionymi zaciskami, nowymi tarczami i klockami TRW. Efekt w załączniku Edytowane 2 Maja 2019 przez MichalVTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi