Tomik Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Wczoraj wieczorem, wykonane oświetlenie wnętrza w technologi LED. Rozjaśniło, oświeciło i tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Kompletne mycie z odsmoleniem, usunięciem lotnej rdzy i nałożeniem wosku. 5h tyrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 "Prace" rozłożone na 2 dni. Jako, że musiałem pomalować kratkę nawiewu, to korzystając z tego, że kupiłem gumę to postanowiłem troszkę Renię odświeżyć Przy okazji zdjąłem z ojcem zderzak i go w końcu złożyliśmy jak trzeba (choć celem było wyjęcie soczewek, których de facto nie udało nam się wyjąć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Dziś przegląd w SKP i na moją prośbę, skrupulatna kontrola całego samochodu, nie tylko tego co wymaga ów przegląd. Wszystko zaliczone na piątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Dziś przegląd w ASO po 4 latach. Wymieniono olej, filtry i świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Delikatnie przerobiony środkowy panel. Oklejenie ze względu na stan (porysowany środkowy panel + lekkie uszkodzenie w górnej części - wylany zapach; z tego powodu była malowana też kratka nawiewu). Dodatkowo dorzuciłem światłowody, które zostały mi ze starego auta. Inwertery są podpięte do żółtych przewodów w kostce radia i schowane za gniazdem OBD. Wczoraj oklejanie i wstępne złożenie (do 23), dzisiaj ostatnie ułożenie kabli i poskręcanie całej reszty Oświetlenie wnętrza zmienione na LEDowe. @Lelupi To akurat oczywiste. Każdy ma inny gust (co też zauważyłem wśród znajomych na studiach, powiedzmy, że opinie 50/50). Kolor pomarańczowy do końca nie pasuje, ale to można zmienić w każdej chwili (wtyczki są w łatwo dostępnym miejscu; w planach zmiana na białe, aby pasowało pod wyświetlacze (już zamówione)). Na razie podłączyłem to co miałem Jedyne czego bym teraz nie zrobił to okleił przedniego panelu tylko pomalował gumą jak kratkę nawiewu (choć wszystko ma swoje plusy i minusy... Ta guma strasznie się kurzy i trzeba ją przecierać na mokro. Edytowane 11 Maja 2019 przez KDKJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Zatankowałem Vervy pod sam korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) KDKJ, hmm... Efekt? Powiem szczerze rzecz gustu... Edytowane 11 Maja 2019 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 A ja od miesiąca wymieniam po kolei w 11 letnim scenicu przebieg 70 tys wszytko w zawieszeniu szukając i likwidując sztuki. Wymienione już lewa gałka i sworzeń sprężyny mac pherson obie łożysko mac pieron prawe zrobiona oczywiście zbieżność sztuki nadal więc nadal szukanie.Następne na celowniku sworzeń i galka prawa i pewno łączniki stabilizatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Nie dziś a wczoraj. Moja megi przeszła korektę lakieru one step oraz wosk Soft 99 i niewidzialna wycieraczka na wszystkie szyby. Gdyby ktoś szukał kogoś z kujawsko pomorskiego to mogę polecić osoba prywatna która to robi A w ubiegłym tygodniu auto było na małej poprawce lakierniczej w aso. Miało 2 odpryski na progu od kamyczka. Od dołu, niby nie duże ale udało mi się dogadać z serwisem żeby zrobili to porządnie. Oczywiście dzisiaj odebralem auto po korekcie, wosku i niewidzialnej wycieraczce i cały dzień leje deszcz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 (edytowane) - Wymienione obie soczewki (u @peugeot206.88 ) - Zakupiona tylna prawa lampa (nowy zamiennik Depo) Efekt wymiany ocenię wieczorem po krótkiej przejażdżce. Przejażdżka nie wypaliła (brak miejsc parkingowych, szkoda komuś oddać ), ale na postoju już widać różnicę. Edytowane 17 Maja 2019 przez KDKJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Przegląd okresowy z kontrolą antykorozyjną, wymiana oleju, filtrów (oleju, powietrza, kabiny), świec zapłonowych, filtracja i dobicie czynnika, dezynfekcja układu klimatyzacji, konserwacja zacisków hamulcowych przód/tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Korzystając z przepięknej pogody zabrałem Renię do SPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Rączki pomalowane czarną gumą. W końcu się jakoś prezentują ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor25022 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 4 godziny mycie, glinkowanie, odtłuszczanie, na koniec wosk soft 99 efekt ... dla mnie rewelacja zobaczymy jak z trwałością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi