CzechuXX Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Dzisiaj przyszedł... Teraz trzeba znaleźć czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Jak również miejsce w bagażniku ? Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa81 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dziś Renata dostała nowe wycieraczki przednie, Bosch AeroTwin. Powiedzcie, czy u Was też tak szybko kończą żywot. Ostatnio wymieniane w sierpniu. A może czas zmienić Boscha na coś innego - te chyba kupuję już tylko z przyzwyczajenia. Co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dziwne, przez 3,5 roku używania meganki kupiłem 1 wycieraczki - po 2 latach kupiłem Boscha. Fakt, że auto garażowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Odkąd kupiłem bezprzegubowe wycieraczki wurth nie kupuje żadnych innych:) W dwóch autach na nich jest przede wszystkim cicho . Wymieniam zawsze przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa81 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Poprzednie właśnie były założone jakoś przed zimą i już w sierpniu zaczęły mazać, nie zbierały na środku wycieraczki od strony kierowcy. A teraz nie minęło pół roku i to samo. Zastanawiam się czy to jakaś partia wycieraczek mi się taka trafiła czy może coś w tym miejscu jest nie tak z szybą. No mój stoi większość czasu na dworze, a może czas chować jednak do garażu. Rozejrzę się za tymi wycieraczkami w takim razie. Bo szczerze pierwsze słyszę o wycieraczkach Wurth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Takie kupuje. Tylko u siebie w sklepie. Cena widzę ta sama. https://allegro.pl/oferta/wurth-wycieraczka-uniwersalna-475mm-19-10424780857?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_chemiakcesor_pla_ss&ev_adgr=Chemia_i_akcesoria&ev_campaign_id=14493242333&gclid=CjwKCAiA78aNBhAlEiwA7B76p2aGtjyjk9X3s5DjFSzsZYP8gaSJT8fM0173goRFjRat9gDitkn4gBoCa4oQAvD_BwE Moje auta też głownie stoją na zewnątrz. Rzadko kiedy dostają zaszczytu stania w garażu:) Ale może wydają mi się takie świetne bo kiedyś zakładałem alco. Ale po kolejnej zmianie auta coś mnie tknęło że to niemożliwe żebym w każdym aucie miał źle podgięte ramiona bo w każdym aucie wycieraczki hałasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Ostatnio miałem Renault ASO. Po dwóch tygodniach poszły na reklamację bo strasznie mazały. Wziąłem oximo dedykowane. W skali szkolnej dałbym im 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa81 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Teraz powaliłeś mnie tą ceną, już mi się podobają Idę w takim razie na poszukiwanie wycieraczek, muszę koniecznie je sprawdzić u siebie. Teraz, CzechuXX napisał: Ostatnio miałem Renault ASO. Po dwóch tygodniach poszły na reklamację bo strasznie mazały. Wziąłem oximo dedykowane. W skali szkolnej dałbym im 4. Też byłam w posiadaniu tych Oxi i nie dostałyby nawet 4, w obu samochodach dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 2 minuty temu, Metaxa81 napisał: Też byłam w posiadaniu tych Oxi i nie dostałyby nawet 4, Miały być na czas reklamacji ale zostały bo nie są najgorsze. Myślałem, że dostanę nowe, a dostałem zwrot kasy. Z kolei uniwersalnych już nigdy nie kupię ze względu na to że przez adaptery powstają większe podatności na drgania. Nie mówię, że akurat tak jest w wurth bo nigdy ich nie miałem ale miałem innej firmy. Przez adapter odstawała od szyby 1-2cm dalej od dedykowanej no i trochę skakała, a jeśli chodzi o wycieraczki to dość pedantycznie do nich podchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Oximo kupił ojciec do swojej C5 i założył stare z powrotem tego samego dnia. Kupiłem mu wurth z 2 tygodnie temu ale nie wiem czy założył bo on ma wiecznie czas na wszystko:). @Metaxa81 daj znać jak u Ciebie będą działać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Panowie, o piórach do wycieraczek jest osobny DUŻY - oj duży temat, tutaj tylko się chwalimy co zrobiliśmy dla naszych "pociech". A w temacie, ja niestety dzisiaj swoje usyfiłem aż po dach, na tych naszych czystych polskich drogach. Trzeba będzie zafundować, może w sobotę, drobne "spa" czyli mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Umyłem dzisiaj przednią szybę w Oplu Na resztę już nie starczyło sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 I tak dużo zrobiłeś. Ja już od miesiąca wożę maty na drzwi w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elf Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zamiast zapalniczki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi