piotroszczaq Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Cinas_ jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w uruchomieniu c-boxa :) działa jak należy - jak przypuszczaliśmy była to kwestia aktywacji w clipie. Pełen profesjonalizm i znajomość tematu. Przy okazji dzięki za moduł komfortowych kierunkowskazów - nie mogłem się powstrzymać i zaraz po powrocie do domu wziąłem się za montaż, jestem mega zadowolony z efektu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Super iż wszytsko śmiga :) A czujnik temperatury naprawiłeś ? Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotroszczaq Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tak, przy okazji dolutowałem urwany kabelek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Czyli na chwilę obecną wszytsko sprawne w 100% :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotroszczaq Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W końcu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Hej, Posiada ktoś może screeny z aktywacji CBOXa w CLIPie? Chciałbym porównać to z opcjami w moim radiu. Z góry dzięki, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz7848 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam posiadam lagune III z radiem z bt i gniazdami rca w podłokietniku. Kupiłem cboxa oraz panel usb aux wraz z przewodem usb i drugim do podpięcia cboxa. Czy jest ktoś w stanie dorobić przewód od cboxa do radia i navi TomToma. Albo czy ktoś ma taki kabel na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Podpinasz do c-box wtyczkę audio od rca - potrzebujesz kable od c-box Audio i USB do nowego gniazda Jest potrzebny kabel z kostką sygnałową kostka z 5 przewodami i do podlutowania w okolicach radia Przewód sygnałowy mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz7848 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dzięki za odpowiedz kable z cboxa do nowego panelu usb posiadam. Jeśli jesteś w stanie dorobić mi kabel z kostka z cboxa do radia jestem zainteresowany. Przy radiu podlutuje już sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To nie problem mam kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz7848 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) W takim bądź razie jestem zainteresowany. Wysyłam wiadomość na priv z adresem. Dodano: 31 mar 2015 - 18:45 Witam cinas i jak z tym kablem Dodano: 08 kwi 2015 - 10:46 Witam mam pytanie jest to radio z Bt i na których pinach tego radia jest lina can L i H oraz aktywacja multimediów do podpięcia CBXA Cięcie x2 Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A może kolega pokazać front tego radia ? Bardzo dziwne podłączenie. Tak jak by Renault zmieniło kostki lub nie było to radio od Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Radio od laguny tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz7848 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) dzięki koledze ebt25 z forum renault laguna iso (1).PDF Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez lukasz7848 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Trochę odkopię ten temat, bo mam drobne problemy. Mam opis wtyczki w radiu i teraz nie bardzo wiem jak to połączyć z kablem do CBOXa. Rozumiem, że musze podłączyć: 9 – sygnał CAN L 15 – zasilanie (czy może 10) 13 – sygnał CAN H 16 – sygnał aktywacji multimediów 12 – masa Teraz tylko pytanie który kabel od CBOXa za co odpowiada. Nie mogę niestety nigdzie znaleźć opisu wtyczki. Może mi to ktoś łopatologicznie opisać (najlepiej kolorami kabli), który sygnał z kostki do którego kabla od CBOXa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi