Abraxus Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Grosze. Płaciłem w Krk 300. Tylko u mnie trzeba było flashowac dodatkowo sterownik. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Abraxus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacxxx Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Mam nadzieję, że u mnie nie będzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 a skad jesteś? również mogę pomóc w aktywacji tempomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacxxx Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Dnia 10.01.2020 o 16:33, DAREN napisał: a skad jesteś? również mogę pomóc w aktywacji tempomatu Piotrków Tryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 To daleko jestem z okolic Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Aktywowałem to mnóstwo razy i nie miałem przypadku, w którym trzeba było ingerować we flash. Owszem potrzebny jest reprog ale nie robi się flash'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Oktawiusz przez flash to była pierwsza metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyszel85 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Witam, kto pomoże z aktywacją tempomatu z okolic Rzeszowa. Kierownica, przycisk zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam Mam dostęp do clipa. Czy można prosić o instrukcję jak na nowo zaprogramować tempomat i ogranicznik? Aktualnie mam błąd tempomatu, wcześniej działał jeszcze ogranicznik teraz już padło wszystko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisieleq Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam, Czy jest ktoś z okolic Krakowa i pomoże w aktywacji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Dnia 7.02.2021 o 16:15, Jump231 napisał: Witam Mam dostęp do clipa. Czy można prosić o instrukcję jak na nowo zaprogramować tempomat i ogranicznik? Aktualnie mam błąd tempomatu, wcześniej działał jeszcze ogranicznik teraz już padło wszystko. Pozdrawiam Musisz wykonać procedurę PR047. Wchodzisz w wtrysk potem z góry wybierasz kluczyk. Potem po lewej przyuczanie i tam gdzieś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaronmp Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Mam pytanie. Tylko clip wchodzi w grę czy renolink z dd4tall ta zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 ELM 327 i pyclip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaronmp Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Mam renolinka i dd4tall. Wdzięczny byłbym za instrukcje. Może cinas pomożesz. Pryrena też posiadam. Dostałem taką instrukcje od ludzi z forum Laguny PyRen: TABLICA ROZDZIELCZA-> CF : Changing configuration -> CF150 REG./OGRANICZNIK PRĘDKOŚCI -> yes -> Z -> yes, następnie Wtrysk -> RZ : Resets -> RZ009 PRZYUCZENIE FUNKCJI SAMOCHODU -> yes, przełączyć przycisk ogranicznika/tempomatu w każdą pozycję na ponad 1 sekundę. Czy jest ona poprawna. Na coś uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 W dniu 5.03.2022 o 20:42, Makaronmp napisał: Mam renolinka i dd4tall. DDT4all włączysz tempomat tylko w liczniku. W sterowniku silnika włączysz pyren lub pyclip. Nie piszesz jaki masz silnik więc trudno doradzić gdzie ta funkcja jest. Dla silnika dci aktywujesz poleceniem RZ-047. ECM : Extended command set - RZ047 [Command] PROGRAMOWANIE REGULATORA-OGRANICZNIKA PRĘDKOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi