cinas Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z radiem róznie bywa niekiedy odrazu a niekiedy gra i pika i dopiero po kilku minutach prosi o kod Jak włączysz radio to coś się zmienia na wyświetlaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Spróbuj podmienić panel w radiu od innego. Będziesz wtedy wiedział czy przyciski są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 W clipie też widać czy przyciskamy przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 czekałem z 10 min i nie poprasił o kod nie reaguje na nic, wyświetlacz świeci wyświetla cały czs to samo - brak możliwości zmiany godziny itd... woytus nie mam innego radia na podmiankę cinas_ clipa też nie mam Dodano: 24 sty 2015 - 22:08 A na allegro na zdjęciach widzę, że producentem jest radia jest bosch na moim jest napisane blaupunkt to nie tu problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z opisu wynika iż uszkodzone radio , a masz jakieś inne radio jakie kolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) mam to oryginalne bez BT ono gra bdb wsadziłem je spowrotem z powrotwm i jest ok ale to nic nie zmienia bo dalej nie mam głośnomówiącego :-( Edytowane 25 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 OK czyli radio bez BT gra i na wyświetlaczu nic się nie pokazuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) na nowym wyświetlaczu (mozaikowym a3) i starym radiu bez BT to co na radiu z bt napis renault i migajace godzina i temp.Na moim starym radiu i starym wyswietlaczu a2 wszystko ok Edytowane 25 Stycznia 2015 przez mpepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ustalmy fakty bo odpowiadasz wybiórczo Masz radio z BT i Bez BT Radio bez BT wświetlacz z napisem Renault , po właczeniu radia nic się nie zmienia ? Radio z BT wświetlacz z napisem Renault , po właczeniu radia nic się nie zmienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) 1 tak mam dwa radia z BT i bez BT 2. mam dwa wyświetlacze A2 i A3 mozaikowy Niezależnie od radia na wyświetlaczu który kupiłem A3 wyświetla się ten sam napis renault ale radio bez BT gra. Jedynie poprawnie działanie jest na radiu bez bt i wyświetlaczu A2 czyli tym zestawem który mam oryginalnie od nowości. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez mpepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ok , uszkodzone radio Radio bez BT nie wyświetli informacji na wyświetlaczu A3 - ale będzie grało Radio z BT nie wyświetli informacji na wyświetlaczu A2 - ale będzie grało Jak mamy uszkodony wyświetlacz lub puszkę BIC ( biała puszka ) nie włączymy radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 ok, to wszystko jasne, kolega z forum od którego zakupiłem radio zaproponował zwrot kasy. A ja dalej poszukuję radia czy zakup radia z allegro bez kodu = niemożliwość odpalenia czy poprostu generator kodu i zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Generator i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 cinas_ jesteś wielki dzięki Dodano: 26 sty 2015 - 11:12 Panowie czy wymiana samego radia i wyświetlacza nawigacyjnego odpali na obecnej fabrycznej instalacji elektrycznej i kostkach? Chodzi mi tylko o możliwość wyświetlenia na ekranie infomacji z głosnomówiącego i radia, doposażam samochód w zestaw głosnomówiący ale nie zamierzam zakladac narazie nawigacji potrzebuje wymienić radio na BT i wyświetlacz. Jednak wpadłem na pomysł żeby odrazu zamiast wyświetlacza mozaikowego A3 zakupić wyświetlacz nawigacji żeby w przyszłości w razie chęci dołożenia nawigacji już mieć to za sobą. Więc pytanie jak powyżej czy wymiana wyświetlacza na taki jak przy nawigacji i radia z BT będzie poprawnie wyświetlała inforacje radiowe i zestawu głosnmówiącego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Potrzebna puszka bic lub pozostawić jaki kolwiek wyświetlacz i dołożyć wtyczke z 5 kabelkami do nawi Wysietlać będzie się wszystko z radia , jak już tak daleko to może dokupić antenę GPS ( 50 zł ) i dołożyć parę kabelków i masz nawigację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi