wgrom Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 djsliwa Jak tylko żona wróciła z pracy spróbowałem w swojej meganie załączyć tryb test ale niestety ten sposób też u mnie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 meganecoupe02, bardzo fajnie, dzięki ;) daj mi tylko troche czasu na spakowanie sie :-P musze popytać na MCKP moze na jakimś spocie w bełchatowie mi ktoś pozwoli pomajstrować ;) [ Dodano: 2010-05-19, 21:18 ] wgrom, nie mam pojęcia co poradzić - napewno masz komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgrom Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 djsliwa Tak mam komputer gdyż pokazuje mi stan oleju, średnie spalanie, ile zostało do przejechania, czy są jakieś błędy i resztę bzdetów. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A ja właśnie w zakupionemym Megane 1.9 dTi RXE nie mam kompa ;) Ciężko chyba mi będzie dostać liczniki z kompem do automata :| Czy te sie bedą nadawały ? ;) http://moto.allegro.pl/item1027628134_licz...upe_cabrio.html ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ciężko chyba mi będzie dostać liczniki z kompem do automata :| Biały kruk ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A te co podałem z Cabrioleta myślisz, że mają kompa ? Bo liczniki są takie same chyba w dieslu jak w benzynie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 trzeba spytać sprzedawcę ,szansa jest ,że komp będzie ;) licznik ładny ,może po numerach licznika coś w aso będzie można się dowiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Czyli rozumiem, że jak jest komp to podłączę go Plug&Play i będzie działał ? Licznika nie trzeba kalibrować ? Obrotomierz jest taki jak w dieslu do 7000 obr. więc chyba działa tak samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Liczniki są takie same w benzynie jak i w dieslu. Jak z tyłu ma oznaczenie "x64 ADAC EU coś tam dalej" to znaczy że ma komputer. P.S. Niezłą perełkę znalazłeś, białe tarcze, automat, jakby był komputer to już w ogóle. Taki licznik tez można znaleźć w Scenicu 2-litrowym, w automacie. Cena jest w porządku, takie liczniki chodzą po 2 stówki. Przebieg będziesz musiał przestawić na swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 W ASO mi przestawią przebieg na mój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Tak. Każdy warsztat wyposażony w CLIPa to zrobi. Być może znajdziesz warsztat który zajmuje się takimi operacjami - popytaj w komisach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jutro się dowiem co to za licznik i czy ma kompa - jak ma to biorę. [ Dodano: 2010-05-26, 11:11 ] No i niestety chyba nie ma komputera ;) Napisy na zegarach są tylko takie: 501019030042 0904 3119902 SW/410HWEBF7700/428/710C 4H04NN79 Nie ma kompa ? [ Dodano: 2010-05-26, 11:18 ] Ok, ale już wiem, że te mają kompa ;) http://www.allegro.pl/item1047225092_liczn...ager_tanio.html ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Oznaczenie komputera to właśnie to co napisałem wyżej, ADAc itd, nie wiem co oznaczają te numerki. Ok, ale już wiem, że te mają kompa ;)http://www.allegro.pl/ite...ager_tanio.html ;) Nie moge odczytać napisu na naklejce z tyłu, jeżeli sprzedający gwarantuje że jest komputer to bierz, cena ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Te białe mają jakis dziwny ten numer: 7700/428/710C Nigdzie tu na forum takiego nie znalazłem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Artih, sprawdziłem w dialogysie i pokazuje mi że jest to zamiennik w Megane Copue/Kabriolet i w zwykłej Meganie, więcej mi nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi