mawo1981 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jest ładnie na schemacie pokazane jak przewody idą i dzie mają być połączne Z nawigacji do radia na małą wytyczkę czarną i piny zgodnie z schematem ABS do wytyczki R107 ( czarna ) pod skrzynką bezpieczników pin 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1981 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) wtyczka r107 jest wpieta pod skrzynke bezpiecznikow w kabinie nad nogami ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 11 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Znjaduje sie koło skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1981 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) abs wchodzi w UCH?, prosze podac ktora wtyczka, lub jakies foto z gory dziekuje Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 11 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Gdzie masz napisane iż ABS wchodzi do UCH ? Masz jasno na schemacie gdzie podłaczyć, wtyczka czarna znajduje się w okolicach skrzynki bezpieczników Jest to wtyczka która łączy instalcję silnika z instalacją kabiny - są to dwie wtyczki połączone razem jedna męska druga żeńska Edytowane 11 Czerwca 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1981 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) chyba juz wiem, wtyczka ponizej bezpiecznikow, jest tam obsadzony kabel bezowy na 18 pinie i pod niego podlutowac? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Kolego, proszę przywiązywać większą uwagę do pisowni. Przypominam, że na tym forum używamy polskich znaków. Zaakceptowałeś regulamin, to proszę się do niego stosować. Za niestosowanie się do licznych uwag moderatorów, profilaktyczne przydzielam dwa ostrzeżenia. Następnym razem będzie miał kolega forum w wersji demo. damiar Dodano: 11 cze 2014 - 18:42 mam problem z mapami pomoze ktos Dodano: 11 cze 2014 - 18:43 Pomoze ktos z mapami bo walcze caly dzien i nic Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki W dalszym ciągu brak poprawy, tak więc ustawiam moderację nowych postów, na 2 tygodnie od teraz. damiar Edytowane 11 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Cały zestaw zakupiony rozłożyłem wiązkę i jak na razie nie wiem od czego zacząć, dzisiaj zmieniłem tylko manetkę pod kierownicą i wyciągnąłem wyświetlacz z radiem Wiązka rozłożona widzę wtyczkę od radia i na razie tyle od czego proponujecie wystartować? gdzie jest wtyczka do sterownika multimediów? czy do białej puszki może mam wpiąć instalację od obecnego wyświetlacza? Edytowane 3 Lutego 2015 przez mpepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Proszę, bierz i korzystaj. Dzień jeszcze nie stracony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) dzięki Woytus dzisiaj już po robocie. Ty wymieniałeś całą instalację czy dokłądałeś brakujące kable do starej? Dodano: 30 sty 2015 - 22:04 to są te wtyki z bliska Edytowane 3 Lutego 2015 przez mpepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Woytus już ładnie opisał Ja bym nie wymieniał całej wiązki , dokładka tylko części kablo radio - nawigacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Biała kostka jest od dżoja. Ja dokładałem braki. Poszukaj na pierwszych stronach, jest foto jak wyglądała moja wiązka przed montażem. Wysłane za pomocą fona... Dodano: 31 sty 2015 - 16:46 U mnie tak to wyglądało po zabraniu potrzebnych kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Dzisiaj wygrzebałem z instalacji potrzebny kawałek do nawi sporo roboty w to weszło ale już krok do przodu kabelki opisane być może jutro wsadzę do auta. Chyba teraz gdybym robił drugi raz wymieniłbym całą wiązkę, więcej rozbierania ale za to wiązka oryginalna. Nawi założona !! Dodano: 05 lut 2015 - 18:44 Wydawało mi się, że wszystko poszło dobrze podpinałem wszystko na zgaszonym silniku i wszystkie funkcje radia działają niestety po odpaleniu silnika radio przestaje reagować na prawie wszystkie klawisze, można go jedynie ściszyć głównym pokrętłem manetka przy kierownicy też nie działa. Musi byś jakiś konflikt, nie nasuwa się Wam jakiś pomysł gdzie jest problem? Edytowane 5 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Masz podpięty stary wyświetlacz czy białą puszkę? Wygląda na konflikt w sieci CAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 puszkę od jednego samochodu cały zestaw, (radio i nawi) tylko dlaczego na zgaszonym silniku wszystko śmiga? Dodano: 05 lut 2015 - 21:39 Dodam co mi chodzi po głowie do licznika szły 4 kable podłączyłem tylko dwa pierwsze dwa kolejne są niepodpięte powinienem je podłączyć? ale to chyba nie powinno sprawiać konfliktu?. I druga sprawa od nawi szły kable do radia czerwnony, czarny, żółty, brązowy i dodatkowo (szary tylko w instalacji od dawcy) połączyłem je ze sobą kolorami może to tu leży wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi