lordboss Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam mam pytanie, do ostatniej fazy czyli po 2014r będzie pasował tylko R-Link ? czy zwykła z starszych roczników też ? z tego co szukałem w necie to w PH III tylko R-Linki montowali pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zadziała bez problemu TomTom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) 9 godzin temu, lordboss napisał: do ostatniej fazy czyli po 2014r będzie pasował tylko R-Link ? czy zwykła z starszych roczników też ? z tego co szukałem w necie to w PH III tylko R-Linki montowali Mam PHIII i mam TomTom Live. Więc najwyraźniej montowali i to i to. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez jack3226 aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dziękuję za i odpowiedzi. Wczoraj szukałem ostatego wypustu MIII wszystko z R Link Różnica w cenie jest znacząca ale chyba R Link ma wiele zalet. Widziałem zestaw za 1500 zł tylko bez okablowania i tu chyba będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jakie zalety? W stosunku do zwykłego TT Live bardzo drogie aktualizacje, które na dodatek są opóźnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zalety? Wygląd, mirror link. Mapy do RNEG Link są droższe jak do TT Live? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Hej. Będę montować nawi. Aktualnie mam zwykły ekran. Rodzi się pytanie o kolorowe wtyczki z tylu ekranu. Wiem że niebieska to GPS, fioletowa GSM . Biała i żółta za co jest odpowiedziała i czy jest potrzebna bo chyba nie ? Mi zależy tylko na funkcji live i aktualnych korkach na drodze. I proszę jeszcze o mini instrukcje jak rozebrać tunel w celu montażu joysticka. Wyrywam mieszek, ręczny a później wyrywam plastik gdzie zamontowany jest miejsce na joystick i wsio ? Czy muszę zdemontować boczek tunelu ? Nikt nie pomoże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Biała i żółta są to anteny od radia dachowa i na szybie Jeżeli nie miałeś nawi to nie musisz podłączać pod nawi mogą zostać przy radiu wszystko będzie działać tylko GSM i GPS muszą być podłączone. Co do montażu joystica to ten ala pojemnik na napój jest przykręcony od spodu do całego tunelu i sam tunel też jest przykręcony jeszcze śrubami w okokicach zapalniczki i start stop Jak jeszcze chcesz coś wiedzieć to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 @lordboss kiedyś były 100% droższe od ceny w TT, który na dodatek ma często promocje typu 1,5 roku aktualizacji. Może koledzy sprawdzą ile obecnie kosztuje w sklepie R-LINK aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ostatnio kupowałem mapy do r-linka i płaciłem ok 70 euro tylko nie wiem czy są na rok czy dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ok podłączyłem wszystko ładnie:) tylko mam pytanie o LIVE. Aktywuje usługę Ale nic nie mogę tam zrobić. Klikam na pogodę i po długim oczekiwaniu wyskakuje abym spróbował później. Jak klikam na korki to pokazuje się mapa bez żadnych kolorów czy są czy nie ma korków:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Live jest usługą płatną, masz wykupiony abonament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 A nie jest tak że pierwsze 3 miesiące przy pierwszym zakupie jest darmowa wersja live ? Mogę ja aktywować Ale jak wyjdę z tej usługi to od nowa muszę ja aktywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ale po zakupie czego? Live było gratis rok czy dwa lata temu, na okres, nie pamiętam, (może miesiąc?) oraz po pierwszej rejestracji nowego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Dodatkowo po wykupieniu aktualizacji Live trzeba zalogować się w navi na konto TT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi