makgajwer Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Podobno o wiele lepiej sprawdza się za naszą zachodnią granicą. W ubiegłym roku używałem w Czechach, Słowacji i na Węgrzech i było ok. Parę razy uratowało mi tyłek jak był zator, wypadek i system informując wyznaczył nową trasę. Jak ktoś dużo jeździ po Europie to 59 ojro można spokojnie zapłacić w PL wystarczy mi yanosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 A czy LIVE nie obejmuje również aktualnych fotoradarów? Ktoś zmieniał ekran powitalny w LIVE? na karcie mam inny plik, ale ładuje się jakiś systemowy czarno-żółty chłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 @mrarek być może obejmuje, ale yanosik jest lepszy jesli chodzi o zdarzenia drogowe z uwagi na dużą liczbę uzytkowników (ostatnio jak sprawdzałem było ponad 120 tys. online) Odnośnie ekranu powitalnego to robiłem to za pomocą TTHome ale już nie pamietam jak :-( W dodatkach chyba była możliwość wybrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 @mrarek być może obejmuje, ale yanosik jest lepszy jesli chodzi o zdarzenia drogowe z uwagi na dużą liczbę uzytkowników (ostatnio jak sprawdzałem było ponad 120 tys. online) zgoda, ale nie chce mieć kolejnego ekranu na szybie, pomijając nawet że mój fon nie bangla na Adroidzie :) Odnośnie ekranu powitalnego to robiłem to za pomocą TTHome ale już nie pamietam jak :-( W dodatkach chyba była możliwość wybrania. no niestety - w LIVE nie da się tak zrobić, jak piszesz. próbowałem i na karcie mam swoją fotkę (rozdzielczość, waga jest OK) a i tak zapodaje z pamięci wewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ekran początkowy idzie zmienić także w wersji Live. Jeżeli masz na karcie odpowiedni plik, musisz zmienić w nawigacji, w opcjach "ustawienia początkowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 że mój fon nie bangla na Adroidzie yanosika masz na wszystkie systemy ios, winmobile, ja akurat używam na BB Dodano: 31 lip 2015 - 20:33 musisz zmienić w nawigacji, w opcjach "ustawienia początkowe" tak to chyba ta opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmydu Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Witam, kupiłem megane z 2011 i jest tam TT Live. Mam kartę 2GB na której jest tylko mapa niemiec. Chciałbym dokupić mapę europy wschodniej i postanowiłem przenieść wszystko na większą kartę. Wykonałem następujące czynności: 1. kopia zapasowa oryginalnej karty w TT Home, 2. włożyłem nową kartę do nawigacji, włączyłem radio i odczekałem kilka minut 3. nowa karta została rozpoznana przez TT Home i wykonałem przywrócenie kopii zapasowej na nową kartę. Niestety po włożeniu nowej karty do nawigacji pojawia się komunikat, że nie mogę użyć tej mapy na tym urządzeniu. Czy rzeczywiście jest tak, że mapa przypisana jest do karty i nie można jej przenieść na inną kartę ? Edytowane 2 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mam tę samą mapę na dwóch kartach SD, więc można. Wydaje mi się, że po włożeniu karty SD do navi powinieneś włączyć zapłon, a nie tylko radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmydu Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Niestety nie każdą mapę da się przenieść na inną kartę. W przypadku mapy odziedziczonej od "niemca" nie było to możliwe. Ale kupiłem mapę europy i tą bez problemu mogę przenieść na drugą kartę, opisaną wcześniej metodą. Edytowane 2 Maja 2017 przez szmydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Bo są dwie aktywacja , do nawi wtedy można przenosić i do karty ( karta oryginalna salonowa ) wtedy nie da się przenieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebciu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Podepnę się do tematu, Panowie jedno proste pytanie, nie mogę znaleźć gdzie podgłośnić lektora. Kiedyś to ściszyłem i nie mogę teraz odnaleźć gdzie się reguluje głośność. Megane 3 phase 2 tomtom live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ustaw jakąś trasę na nawigacji. Głośność się reguluje w trakcie podawania instrukcji. Możesz ponowić instrukcję naciskając klawisz Repeat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszB307 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Witam, Proszę podać instrukcję jak zresetować wyświetlacz Ecran A6 oraz radio Bosch z BT. Mój problem taki sam jak opisany w pierwszym poście, brak informacji z radia na wyświetlaczu nawigacji. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Wysypana konfiguracja ekranu , niestety ale w traficu nie zadziała konfiguracja automatyczna ( clip nie pozwala na to ) Do zrobienia ale np renault commanderem jak nie znajdziesz nikogo to możesz ekran przesłać do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszB307 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 1. Czy konfiguracja ekranu ma coś wspólnego z aktualizacją oprogramowania TomTom ( nie chodzi mi o mapy ), lub czy istnieje jakaś aktualizacja przez kartę SD która rozwiązała by problem ? 2. Czy podmiana całego wyświetlacza np z Clio III o takim samym modelu Ecran A6 oraz "Renault part number 259155024R" i "(1ME0.001.03)" będzie działać poprawnie, czy także trzeba będzie zmieniać jakieś parametry przez np: CLIPa ? 3. "cinas" jaki koszt takiej usługi konfiguracji ekranu z wysyłką zwrotną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi