msek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 PHII ma dopiero. PHI tez tylko pikanie jak w M III ale za to dołożyłem kamerkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Który rok laguny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Jeśli pytasz o moją to 2008. Navi z DVD (nie tom tom) w schowku i zmieniarką na 6cd. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez msek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No ja właśnie mam PHII i przód i tył są prezentowane na wyświetlaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Chociaż szczerze mówiąc odkąd mam kamerkę to pikacze są bardziej na przód niż tył ;) Tył mnie nie interesuje bo patrze w ekran ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kamera pod TomTom-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Też można. Ale ja mam pod carminata dvd Edytowane 23 Stycznia 2015 przez msek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jeśli Carminat to kamerkę dodać dużo łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 I taniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Do tomtoma potrzebny moduł od kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 W megi szału nie ma ,w SIII już lepiej bo pokazuje na liczniku cinas, no chyba że w megi ktoś zainwestuje we wszystkomające radio jak moje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Krzychos daj fotkę jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShadoow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, Jestem nowy na forum bo dopiero co kupilem Megane III kombi. Nie zakładałem nowego wątku bo widze ze w tym jest duzo napisane...ale nie do końca jest to dla mnie jasne. A wiec tak kupiłem rozbitą megane III kombi bez Parktronika ale ze mialem i tak do wymiany tylny zderzak to kupilem używany juz z (jak mnie zapewnial sprzedawca) orginalnymi zamontowanymi 4 czujnikami. Mam dwie kostki po lewej stronie bagażnika jak na zdjęciu 12-sto i 16-sto pinową. Zamierzam dokupić cos takiego Mój odnośnik i czy cos jeszcze musze dokupic...np buzer czy moze jest on juz w aucie? I czy po podłaczeniu dwoch kostek do sterownika bedzie wyszystko działać czy trzeba cos konfigurować? Nie mam np zadnego włącznika/wył PDC, po lewej stronie kierownicy mam tylko regulacje swiateł i reg. mocy oświetlenia deski. Myślałem ze auto z 2011 r powinno mieć esp a tu nawet nie zadnego wł/wył wiec wnioskuje ze nie ma:). Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 27 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Moduł powinieneś dobrać pod auto najlepiej wdg VIN. Buzzer jest konieczny bo będzie Ci wywalalo błąd na desce. Do buzzera jest wtyczka 2 pinowa blisko tych dwóch wtyczek. Włącznik jest opcjonalny. Jak skompletujesz wszystko to na kompa (Clip-a) do konfiguracji i powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShadoow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Czyli powinienem szukać jeszcze jednego kabelka z 2-pinowa wtyczka aby tam podłączyć buzzer? I jak szukać sterownika pod VIN? I czy wie ktos gdzie może ktoś w miare tanio w okolicach Bydgoszczy podpiąć mi clipa czy jak sie to zwie zeby ustawic kompa? I jakie sa mniej wiecje stawi za coś takiego....mialem wczesniej vw wiec nie znam stawek jako to dla reno jest. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 27 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi