ravenlord Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam, po długich poszukiwaniach na rumuńskim forum trafiłem na informację oo spryskiwaczach z samochodu Samsung SM3- jest to koreański klon Fluence jakie było moje zdziwienie jak Renault Warszawa odpowiedziało twierdząco na zapytanie o dostępność części : 289309708R cała impreza z dosyłka poleconym wyszła poniżej 80 pln 3 dzień korzystam z tych sprysków i już prawie idealnie je wyregulowałem, niedowiarków odsyłam do filmu dzięki któremu sam kupiłem te spryski Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagor1 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) No i w końcu ktoś coś znalazł. Już wysyłam zapytanie do moich sklepów. Dla Kolegi należy się wielkie za wytrwałość Edytowane 25 Stycznia 2017 przez pagor1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) a spryskiwacze z fluenca pasują do megane 3? tam są chyba mgłowe? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenlord Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 od Fluence nie wiem, ale od Samsunga pasują idealnie, na regulację wyszło mi jakieś 0,5l płynu Rosjanie i Rumuni też nie narzekają wystarczy poszukać po numerze części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Są do kupienia spryskiwacze mgłowe też tutaj, za 28 zł sztuka: Mój odnośnik Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenlord Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 No i w końcu ktoś coś znalazł. Już wysyłam zapytanie do moich sklepów. Dla Kolegi należy się wielkie za wytrwałość jak by Twoje sklepy nie mogły domówić to ja załatwiałem temat przez [email protected], dosyłają bez problemu poleconym nie zdzierając zbytnio klienta ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagor1 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 W serwisie Motrio w Cieszynie mają spryski po 32,08zł/szt czas oczekiwania 2 dni od zamówienia. Nie wiem czy wysyłają. Czekam jeszcze na odpowiedź Labren sklep z częściami oryginalnymi do Renówki i Daczy. Możliwe że będą tańsi. Mają wycenić dobrze bo forum megane.com.pl oczekuje dobrej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wydaje mi się, że na filmiku psikają jak standardowe. Mgłowe z Kangoo 100x lepiej działają, ale cena zwala z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagor1 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dla ciekawości sprawdziłem ceny w czeskim serwisie i drogo śpiewają po 300kc czyli jakieś 48zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wydaje mi się, że na filmiku psikają jak standardowe. Mgłowe z Kangoo 100x lepiej działają, ale cena zwala z nóg. na wcześniejszych stronach ktoś pisał, że kangoo właśnie słabo pryska. Jeśli by działały jak na filmie to wg mnie całkiem dają radę. A czy ktoś testował spryskiwacze za 28 zł te o których pisał użytkownik Lelupi? Bo wydają się dobrą okazją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagor1 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz Dobrze się przyjrzyj, pisze brak towaru w magazynie. Trzeba by do nich napisać czy mogą sprawdzić aktualne ceny? Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair4 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Tutaj macie link do strony (po rosyjsku) na której są filmiki z działania fabrycznych spryskiwaczy (tragedia) oraz niżej tych o numerze 289309708R https://www.drive2.ru/l/6916869/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dobrze się przyjrzyj, pisze brak towaru w magazynie. Trzeba by do nich napisać czy mogą sprawdzić aktualne ceny? Dokładnie, wczoraj jeszcze były ale wyszły. :) Niestety nie zdążyłem kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) ja dzis zamowilem w serwisie ren za 32 zl i 8 gr:D na wtorek beda to zaraz zmieniam... Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zamówiłeś w ASO 2 sztuki za 32,08 zł??? Dodano: 28 sty 2017 - 00:18 Tutaj macie link do strony (po rosyjsku) na której są filmiki z działania fabrycznych spryskiwaczy (tragedia) oraz niżej tych o numerze 289309708R https://www.drive2.ru/l/6916869/ U niego na fabrycznych chociaż trochę się pieni (wysokość strumienia mógł podregulować), u mnie lecą 4 cienkie "siury" . Ale mgłowe to mgłowe - u brata w berlingo tak pięknie pyli... a na dodatek mniej płynu zużywa, ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi