onomatopeja Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Zamówiłeś w ASO 2 sztuki za 32,08 zł??? no co ty za sztuke :<<<<< ale mialem w poprzednim aucie mglowe (wymienilem ze 3 dysze przez caly okres posiadania auta - ale do skody kosztuja 14 zl). Tu te 4 siury sprawiaja ze srodek szyby jest suchy i wycieraczka go nie myje. Praktycznie tam ciagle wycieraczki jezdza po suchym. Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Zamówione w ASO za rogiem za 34,08. Zobaczymy efekt po zamocowaniu;-) Edytowane 30 Stycznia 2017 przez lukwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czy ktoś testował działanie tych spryskiwaczy w czasie jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Odebrałem wczoraj wieczorem i od razu zamontowałem. Sam montaż trwa 30 sekund na stronę ale więcej zabawy jest z regulacją trzeba liczyć z pół godziny. Oczywiście od razu przetestowałem w czasie jazdy (na razie tylko przy miejskich prędkościach). Szału nie ma ale: - wyraźnie mniej trzeba sikać aby spłukać szybę - wycieraczki szybciej łapią płyn pod gumę i nie tak nie orają po suchym - przez to że idzie mniej płynu to nie gromadzi się on na górnej części szyby (ponad bieżnią wycieraczek) i nie spływa potem wąską stróżką zostawiając osad na środku szyby (strasznie mnie to wkurzało, zwłaszcza jak się na chwilę zaparkowało samochód i po powrocie znów trzeba było psikać) Jak za 60 zł to jest to modyfikacja na plus. Z ciekawości pytałem się pana w ASO z jakiego modelu pochodzą te dyszki ? Jest to fluence i megane generation. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 jest to fluence i megane generation. Fluence to budżetowe Megane Sedan, a Generation to najtańsze Megane i oba mają spryskiwacze mgłowe - o co tu chodzi? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nie wiem. Pan z ASO był zdziwiony, że chcę te spryskiwacze założyć do MIII i sam prosił o podzielenie się wrażeniami. A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenlord Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Czy ktoś testował działanie tych spryskiwaczy w czasie jazdy? ja mam ustawione w następujący sposób: -postój - moczą górną część szyby(większość wali pod górną krawędź ale dół też jest wilgotny) -ok 60 km/h - jest nieźle(cała szyba momentalnie jest wilgotna główna siła sprysku wali na środek szyby) -ok 120 km/h - spryski walą max do 2/3 szyby ale pęd i wycieraczki robią swoje ogólnie jest dużo lepiej niż na oryginałach -ale jak porównam z drugim samochodem(Opel Astra G ze spryskiwaczami z Insigni) to szału nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 no ale jeśli macie kupione w salonie renault to podajcie nr części dla innych - wtedy może chociaż koszty wysyłki nie będą wchodzić w grę. Bo co za sprzedaż to inne kody części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ja kupiłem dokładnie po numerze podanym parę postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 ASO Zdunek Gdańsk cena ponad 34 PLN/szt i czas oczekiwania 2 tygodnie. MotoDynamic także ma mieć za dwa tygodnie, a cena przystępniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Zamówiłem w ASO Smektała, niby na czwartek-piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 ASO Zdunek Gdańsk cena ponad 34 PLN/szt i czas oczekiwania 2 tygodnie. MotoDynamic także ma mieć za dwa tygodnie, a cena przystępniejsza :) jaka cena? ten sam nr części co w postach wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Orientuje się ktoś czy te spryski z ASO podejdą też do Meganki II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekr Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Mocowanie spryskiwaczy w MII i MIII jest takie samo. Poza tym te spryskiwacze mają możliwość regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Cena w MotoDynamic 28PLN/szt. Numer 289309708R. Pytanie tylko, czy listem wyślą za np. 4PLN. Pytałem także o cenę w Cardona. Ale tu cena zaporowa: 45PLN/szt i podobny czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi