Lelupi Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Zaktualizować system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 https://www.gpspower.net/renault-nissan-infiniti/354170-carminat-tomtom-none-live-europe-10-20-map.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luu Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Link cos nie chce wystartować. Ok wystartował ale otworzylo sie jakies nie polskojezyczne forum i linki do rocznikow do 2010 r Edytowane 11 Maja 2019 przez luu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 https://www.tomtom.com/pl_pl/updates/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 46 minut temu, luu napisał: Link cos nie chce wystartować. Ok wystartował ale otworzylo sie jakies nie polskojezyczne forum i linki do rocznikow do 2010 r Przeczytaj sobie dokładnie. Tam masz rozwiązanie problemu. Ja wg tego aktualizowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MooiMegane Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Dnia 6.05.2019 o 09:40, MooiMegane napisał: A kto wie co może być. Wgrałem mapę 1025...... autoban i wszystko pokazuje że jest OK. Ale Navi jej nie czyta???/ Czy jest już sprawdzony?? Ok temat już ogarnięty aż miło się jeździ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Wersja 10.30 już dostępna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art888 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam wszystkich użytkowników, posiadam nawigację ale nie wiem czy to live czy zwykła ? ktoś mógłby odpowiedzieć? dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Wersja live. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Wersja 10.35 dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wersja live ostatnia mapa która była możliwość odpalenia z karty sd jest 10.15. musisz zamówić kartę i Chińczyka lub na eBay np z Litwy z zaprogramowanym cid . Po przyjściu karty kopiujesz pliki na kartę i wkładasz do nawigacji. Kilka razy się zresetuje zaktualizuje oprogramowanie około 10 minut i masz w miarę nowe mapy. Koszt karty 50-60pln i parę PLN na chomika. A zmiana cid na starych kartach Samsung nie bangla przynajmniej u mnie z autopsji. W Polsce na allegro koszt karty zaprogramowanym cid jest z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoovee Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Problem z Carminat moze ktos mial to samo. Wgralem navacore 8.843 + mapa 10.45. Aktywowalem, wszystko zgodnie z procedura. wlacza sie navi, mapa sie odpala ale co kilkanascie sekund navi sie wylacza po czym wlacza sie automatycznie. I tak w kolko. Co moze byc nie tak? Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Usuń radary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoovee Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Dnia 19.05.2020 o 11:16, cinas napisał: Po co mnie przedrzeźniasz czyli juz radarow nie moze byc w mapach bo robia ten blad? Czy jest moze jakis sposob zeby je dograc? Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Mniej lub jako POI Ale to nie to forum aby te sprawy omawiać Edytowane 19 Maja 2020 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi