makgajwer Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 @kataryniarz: dzięki, mapy kupione. Za 3 tyg. wakacyjny wyjazd więc w sam raz. Wprawdzie tam gdzie jadę wszystko mam obcykane ale 114,97 (Europa Środkowa & Wschodnia) z aktualizacja na 1,5 roku to bardzo dobra cena. Ponad rok temu za to samo płaciłem 198 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Też dziękuję za informację o dodatkowej zniżce, mapy całej EU na 1,5 roku wyszły mnie taniej niż zdrapka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 ostatecznie też wziąłem mapy na 1,5 roku ale nie ukrywam - ich aktualizacja to porażka. nadal u mnie na wsi pokazuje dozwoloną prędkość 100 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Próbowałem kupić roczny abonament na radary w Europie po rabacie z kodem za ... 97 groszy , ale chyba ten kod już nie działa. :( https://www.tomtom.com/pl_pl/drive/maps-services/shop/speed-camera-updates/europe/ Edytowane 17 Lipca 2016 przez kacper69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaneta1006 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 a gdzie mogę wprowadzić ten kod? przez tomtom home zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Kod wprowadzamy w sklepie na tomtom.pl i nadal działa dla map i usług Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Poszukuję kodu zniżkowego do usług live. Z góry dziękuję za cynk :) Dodano: 07 gru 2016 - 16:32 W tej chwili działa kod zniżkowy Welcome15_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Cześć Jeszcze działa kod Welcome15_pl czyli - 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ponownie pojawiła się promocja 12+6 miesięcy aktualizacji map. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Chyba dlatego, że nikt nie chce tego kupować. Kiepskie aktualizacje i 60 km/h w obszarze zabudowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Ponownie pojawiła się promocja 12+6 miesięcy aktualizacji map. + kod Welcome15_pl (działa na stronie i w TTHome) to daje jeszcze - 50 zł. Za całą europę na 1,5 roku aktualizacji wychodzi ~ 225 zł Edytowane 5 Marca 2017 przez tomakur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 O kodzie info było już wcześniej, koledzy po zakupie informują czy nadal działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Zakupiłem trzy dni temu najnowszą mapę Polski + 18 miesięcy aktualizacji za 149,95 zł. Kod zadziałał. Wersja mapy PL to 985. Przy okazji mapa Europy z wersji zabytkowej 855 zaktualizowała się do trochę nowszej wersji 970. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 U mnie Europa po aktualizacji 985, powinna zawsze pobrać najnowszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Europy nie kupowałem, więc nie mam najnowszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi