retros1234 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) kod SUMMER2018 działa ... z mapą europy na 1,5 roku (6 aktualizacji) wyszło mi 194,97 Edytowane 24 Lipca 2018 przez retros1234 dodanie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 a z samą Polską ten kod działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Działa, wystarczyło sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Działa na wszystkie mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) kod nadal działa. Najlepsze jest to, że na tym kodzie mapa z 4 aktualizacjami jest tańsza od mapy bez aktualizacji EDIT: Dziś chciałem kupić mapę a kod SUMMER2018 nie działa ;/ Edytowane 2 Września 2018 przez dreq02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Może ktoś potrzebuje ;) - 50% rabatu na mapę Świata + 4 aktualizacje, kod: WDEMAall1809. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koveras Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Panowie, kilka pytań przed zakupem mapy. Nie mam oryginalnej karty SD (opis w innym wątku) i chcę coś uruchomić żeby w razie czego mieć jakąś mapę. Jak to teraz zrobić - kupić zwykłą kartę SD 8GB i dokupić mapę Europy przez TTHome, czy kupić mapę na karcie z Allegro? Czy ta najtańsza mapa Europy za 225zl jest bezterminowa i od tej droższej różni się tylko 4 aktualizacjami w ciągu roku? Mam Carminat z Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Najnowsza mapa świata za 185,98 zł - https://www.tomtom.com/pl_pl/promo/blackfriday/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koveras Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Dzięki Kataryniarz za cynk, rano sprawdzałem i jeszcze nie było promocji. Mapę kupiłem, ale nie wiem czy opis w zakładce z zakupami jest poprawny: "Mapa świata – 3-miesięczna subskrypcja usługi aktualizacji map" bo przy starych mapach miałem: "Beneluks (Belgia, Holandia i Luksemburg) – jedna mapa do pobrania" Edytowane 23 Listopada 2018 przez Koveras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphael_Stark Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witam, zakupiłem i potwierdzam, że wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) A ja cały czas czekam na promocję na Live i aktualizacje map roczną lub dłuższą. Edytowane 24 Listopada 2018 przez Woytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphael_Stark Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nie wiem czy to prawda, ale podobno jak przez dłuższy czas LIVE nie jest aktywny, to potem jest dezaktywowany i już nie będzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 W sprawie usługi Live najlepiej jest zadzwonić i dopytać w Tom Tomie co i jak. Jeden z kolegów z forum ma to wykupione mimo iż nie miał usługi przez długi czas. Słyszałem że wykupuje się usługę po czy tel do Tom Toma i aktywują usługę bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi777 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Usługi Live nie mogą być nieaktywne nie dłużej niż 3 lata. Po upływie 3 lat karta sim automatycznie jest dezaktywowana bez ponownej aktywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Ja w jednym autku miałem ponad roczną przerwę w Live, ale nie dłużej niż 18 miesięcy. Live dało się aktywować bez problemu kupując subskrypcje przez www. Teraz mi się skończyła i czekam na promocję. Pamiętam, że na początku trafiłem zakup Live na 18 miesięcy w cenie 12 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi