Prosto21 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 szkoda ze tak długo musmy czekać, moze jednak uda się wcześniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Trochę dziwna zmiana LIII na MIV, chyba że zmieniacie na mniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWl Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 LIII użytkowałem od nowości przez 4 lata. Była to moja trzecia Laguna. Nigdy wcześniej nie miałem tak dobrego pod każdym względem samochodu. Nadeszła pora sprzedaży, Laguna znalazła nowego właściciela, a teraz przyszedł czas na nowe dzieła francuskich inżynierów :D Póki co będzie Megane. Za jakiś rok-dwa celuję w Talismana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Mały krok w tył? Komfort i prowadzenie, Laguna III to faktycznie udane auto. Pojeździłeś trochę nowym Megane? Chyba, że zmiana z zamysłem celowana w mniejsze auto, z mniejszym motorem. A może to przez tablet.. :) Edytowane 17 Lipca 2016 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWl Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Lagunę tak czy inaczej musiałem sprzedać, żeby wycofać z niej jakieś konkretne pieniądze, a zresztą zbliżał się czas większych wymian w aucie - sprzęgło dawało oznaki zużycia, na wiosnę trzeba było kupić nowe opony itd. Nowym Megane jeździłem w wersji Bose i GT. Początkowo zastanawiałem się nad najmocniejszą wersją, ale żona po jeździe próbnej w salonie powiedziała stanowcze NIE :D Obecnie nic innego godnego uwagi za podobne pieniądze nie widzę. Skody Octavii nigdy nie kupię. Megane jak napisałem wyżej jest samochodem "przejściowym", celem jest Talisman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Widziałem w niedziele megane gt na kieleckich blachach, lakier robi dobrą robotę, wszystko wyglada fajnie tylko jak za nią jechałem to rzuca sie w oczy to, że strasznie wąskie to auto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirek Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Megane IV jest wąskie? Rozstaw kół jest bardzo szeroki, popatrz w dane techniczne i porównaj z samochodami z tej samej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Nie neguje, pewnie masz racje, pisze tylko jakie Ja odniosłem wrażenie zaleciało mi autem typu fabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Skody Octavii nigdy nie kupię. Octavia III lepiej się prowadzi niż Megane III. Jednak czy Megane IV już się lepiej prowadzi od Octavi III, to pod znakiem zapytania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirek Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Moje osobiste odczucia są takie że megane iv jest mega szerokie, czasem staję obok jakiegoś bmw serii 3 które generalnie robią wrażenie sporych i nawet wówczas czuję że megane jest szersze. Czy tylko ja mam wrażenie że np mazda 3 jest węższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Wczoraj dowiedziałem się że mój termin odebrania auta przedłuży się z 40 na 41 tydzień... też tak macie? Megane z tylu jest szersze od LII:) Edytowane 26 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWl Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Dlaczego mnie przedrzeźniasz W moim przypadku jest o tyle dobrze, że auto zostało już wyprodukowane. Obecnie jeździ jako demo u dealera. Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 21 Lipca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Serio bierzesz demo?gratuluje odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek1231 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Też nie brałbym nigdy demo. No chyba, że kupujesz na 1-2 lata i potem kupujesz następny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Akurat Renaulta bym kupił demo, jazda z konsultantem czy sprzedawcą rundki dookoła salonu, gorzej z innymi markami, bierze taki jeden z drugim fure na cały dzionek i łogień ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi