Geble Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 W GC nie ma Bose i Techno jest dostępny w Intens. Wiadomo, że przypalić zawsze się może, aczkolwiek znajomi maja już kilka lat samochody se światłami LED i nie słyszałem o przypadku przepalenia się. Wiadomo, że felerna zawsze może się trafić, aczkolwiek takowa wyjdzie w czasie trwania gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emigrant_ Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 To tak, zapomniałem, że jeden z Was kupuje GC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) W HB teraz też Techno Premium jest dostępny od Intens. Zresztą, dla mnie bezpieczeństwo to między innymi właśnie dobre oświetlenie. BTW. Ktoś robił już rozeznanie w Warszawie lub okolicach? Które salony dają najlepszą cenę? Edytowane 13 Lutego 2017 przez chucky80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emigrant_ Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 No spoko spoko, ja nie mówię, że to coś złego. Tylko żeby później nie było płaczu, że za jednego leda trzeba będzie zapłacić kilka tysięcy złotych. Z tego co mi wiadomo światła led nie są modułowe, jak coś padnie wymienia się wszystko. Żarówka H7 to 5pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 @emigrant_ A jak oceniasz standardowe lampy? Masz porównanie do innych podobnych samochodów w tej klasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emigrant_ Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nie, nie mam żadnego porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Porównywałem LEDY z kadjara i światła zwykłe w moim MIV moje świecą dalej za to ledy jaśniej i tyle filozofii. Wymiana żarówek na jaśniejsze i nie trzeba wydawać kilku tyś za te ledy. Edytowane 13 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zaczynam się wahać nad tym pakietem Techno. Z czterech pozycji, które obejmuje, wartość mają dla mnie jedynie reflektory. Skłonny byłem zapłacić za nie zeszłoroczne 3500zł. Ale niemal dwa razy więcej, to chyba przesada. Natomiast zostawię sobie chyba pakiet Multimedia 7''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Pod znakiem zapytania jest dlaczego nie ma w Europie zachodniej Grand Coupe ? Czyżby jest jakoś okrojone jakościowo, i skierowane jest zatem na uboższe rynki jak poprzednia generacja Fluence, oraz Thalia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ponieważ na zachodzie kompaktowe sedany sprzedają się słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Z tym Techno to też bym się zastanawiał w tej cenie. Lampy LED fajna sprawa, ale jak były same to OK, a teraz dają inne pierdoły w zestawie i trza 7 koła wyłożyć. Pakiet multimedia7" zostaw, bo na zwykłym radiu to wygląda tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Czy ktoś się orientuje jak wyglada sprawa serwisowania w innym salonie niż się kupiło samochód? Widzę ze rozbieżność rabatowa jest duża tylko pytanie czy to nie skórka za wyprawkę w momencie gdy musiałbym dylac do serwisu 50km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Serwisujesz gdzie chcesz, jeden warunek, musi to być ASO Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Sprawa serwisowania nie ma znaczenia gdzie będziesz serwisował samochód, ja kupiłem autko w Gdyni ( a mieszkam w Elblągu ) autko serwisuje w Elblągu ale ostatnio walą w h... to raz byłem na serwisie w Gdyni tam też przywalili w [cenzura] no to serwis 2 letni zrobiłem w Sopocie, tam spoko super obsługa, bardzo miła, na warsztat mogłem wejść i zobaczyć co działają przy moim aucie i dopilnować czy rzeczywiście wleją olej który przywiozłem ze sobą. Najważniejsze żeby był autoryzowany serwis a możesz jeździć po serwisach w całej Polsce jak nie UE. Jedno jest warte polecenia, kupować we własnym zakresie części serwisowe ( olej, filtry, świece) bo w ASO przycinają, ale i tak trzeba serwis zrobić w ASO i zapłacić jakąś kwotę za to że przegląd był zrobiony, no i co ważne wbitka w książkę serwisową, dobrze też po zakupie założyć sobie konto na stronie renault.pl profil My Renault. Pozdrawiam Na forum wysławiamy się cenzuralnie :!: - Prezes Edytowane 15 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dostałem ofertę na 72500zl za wersje 1.2 130KM Intens plus Multimedia 7", Look 17", koło dojazdowe i kolor. Rocznik 2016. Co myślicie? W innym salonie za prawdopodobnie to samo auto 300zl mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi