LTar Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 wiem, że część serwisów robi tak, że wymienia radio - jednak podczas wgrywania softu przywraca ustawienia - tzn. zakupione aplikacje, mapy, TT, itd. Ale czy tak będzie? bo co by było gdybyś zakupił aplikacji za 50 euro - a dostaniesz nowe radio i tych aplikacji nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 @LTar ale aplikacje są przypisane do auta, czyli wklepujesz VIN i numer rejestracyjny i masz aplikacje. Gorzej tylko, czy radio sobie ściągnie te rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 no pewnie wgrają np starą wersje mapy itd, ale najbardziej chodzi mi o AA i jeśli tłumaczą, że w autach (raczej radiach) od stycznia 2017 jest jakiś moduł który pozwala na aktywowanie AA. Nie wiem zobaczę i napisze. W sumie to sam jestem ciekaw czy apki które kupiłem będą zainstalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi55 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 czy łączył się ktoś telefonu z xiaomi ? Ciekaw jestem jaka jest współpraca między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa85 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Mam Xiaomi 4X, współpraca z autem bezproblemowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Czy działa komuś "streamowanie" muzyki poprzez Spotify na zwykłym radiu? Wszystkie funkcje związane z rozmowami działają na Iphone X oraz Samsung Galaxy S8. Niestety Spotify nie odtwarza muzyki na radiu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) A masz ustawiony dostęp do mediów (2)? Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Nie mam R-Link2, tylko zwykłe monochromatyczne radio :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 No to chyba zwykłe nie jest "multimedialne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 @byq84 a w telefonie masz wszystko poprawnie ustawione? Powinieneś zezwolić na "udostępnianie multimediów" (w przypadku Androida). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Samo udostępnianie multimediów w telefonie nie wystarczy, urządzenie (w tym przypadku radio) musi umieć odbierać multimedia. Np. na popularnej słuchawce Jabra BT2046 nie posłuchasz muzyki, telefon działa normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) @Andon doskonale o tym wiem. Fakt jest taki, że zwykłe radio w MIV obsługuje streamowanie przez bluetooth. Przykład ogłoszenia z takim radiem: http://www.nowepietrzak.pl/WyszukiwarkaSzczegoly/Renault/MEGANE/2018/10880 Cytat Radio z bluetooth (zestaw głośnomówiący, multimedialne połączenie-odtworzysz muzyke z Twojego telefonu, youtube, radia internetowe itp) Edytowane 14 Marca 2019 przez Silverek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Warto tez ju po podłączeniu do zestawu i uruchomieniu spotifyk sprawdzić czy ustawione jest w menu programu odtwarzanie przez odpowiedni kanał. Jak na ilustracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 próbowałem wszystkiego, pokazuję że odtwarza na "MyCar" ale niestety nic nie idzie. Auto jest premierowe z 2016, więc może upgrejd softu jest potrzebny w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 No może tak być. W skodzie np trzeba nacisnąć przycisk media na radiu. Może tez masz jakiś aux ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi