deku Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Kurde, mam identyczne auto (kolor inny), przebieg podobny - nie sądziłem, że po tyle chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) W sensie miło się zaskoczyłeś czy zawiodłeś? Ja jakbym sprzedawał swoją choć nie zamierzam to też tanio bym nie oddał 1.6 będzie mocno trzymał cenę. To ostatni "pewny" motor z oferty Renault, a dodatkowo idealny dla miłośników Lekkiego Powiewu Gaziku. Edytowane 3 Października 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Miło. Aczkolwiek mi leasing się kończy dopiero za 14 miesięcy i dopiero wtedy będę rozważał sprzedaż lub zostawienie w rozliczeniu lub.... w ogóle zrezygnuję ze sprzedaży. Sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Gadałem z gościem i jedna głębsza rysa jest na tylnym zderzaku ok 10cm i drobne ryski przy klamkach drzwi. Ma wykupioną gwarancję 5 lat. Sprzedaje bo ma 4 dzieci i już się nie mieszczą. Edytowane 3 Października 2017 przez kede86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 No to nic tylko brać. Drobne ryski na klamkach to są w każdym aucie, którym jeździła kobieta (chociaż faceci też). Masz całkiem blisko, jedź i oglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Niestety Meganka została dziś sprzedana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 A nie mówiłem, że trzeba się śpieszyć? Kolejny przykład na to, że takie egzemplarze nie stoją nawet tydzień. Warto brać urlop i jechać nawet w ciemno z kasiorą w kieszeni. Najwyżej się wróci bez furki, choć prawdopodobieństwo jest bardzo niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-jak-nowy-piekny-ID6zaDdb.html Tego auta lepiej nie kupować, coś jest nie tak Zegar cyfrowy, zamiast wskazówkowego, zderzak przedni nie od GT line Ale właściciel twierdzi, że GT to GrandTour Edytowane 5 Października 2017 przez maciejmacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ciekawe co było kombinowane bo wygląda trochę jak 2w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Może spawany z 2 połówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Na przednim błotniku ozn. Bose, niby wersja Bose, ale w środku chyba tylko plastik na tunelu (czarny lakierowany) sugeruje jakąś lepszą wersję. Zdjęcia tak zrobione, że nie widać czy są oznaczenia na głośnikach. Faktycznie samochód bardzo dziwny, uwzględniając przebieg i rocznik. Ale z drugiej strony gościu podaje VIN i numer rejestracyjny, no i twierdzi, że nie jest handlarzem - może rzeczywiście jest nieświadomy co ma To jest bardzo dobry przykład - wręcz książkowy - na to, że warto się interesować marką i konkretnym modelem przed zakupem, aby nie kupić właśnie czegoś takiego. A jeszcze mi się tak nasuwa jedno: nie pokazał miejsca kierowcy od strony drzwi kierowcy, ciekawy jestem czy występuje w tym samochodzie regulacja ksenonów I takie mam wątpliwości, czy tym aucie występowały skrętne ksenony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Faktycznie niby xenon. Auto ogólnie wygląda na niewarte zainteresowania. Edytowane 6 Października 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Panowie, a coś takiego? http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane-iii-1-4-16v-tce-bose-22174073.html#5f479a99bb10c8a4,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajcev Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Jako że jest to mój pierwszy post na forum, witam wszystkich serdecznie. Czy znawcy modelu mogą coś powiedzieć o tym ogłoszeniu? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-coupe-ID6yXDOz.html#c23e1a9799 Co prawda egzemplarz wyposażony dość ubogo, ale cena, po małej negocjacji, wydaje mi się w miarę atrakcyjna, szczególnie jak na tak mały przebieg (o ile prawdziwy...). Ostrzegawcza lampka zapaliła mi się, kiedy sprzedający powiedział że kupił samochód wiosną i od tamtej pory bezskutecznie próbuje sprzedać diesla którym jeździł wcześniej, więc ostatecznie stwierdził że dwóch aut nie potrzebuje a z Meganką pójdzie mu szybciej... To co mnie zastanawia, to lakier - wydaje się mieć nieco inny odcień o tych standardowych rudych meganek (choć może jest to kwestia niskiej jakości zdjęć), oraz... kolor klamek. Czy ktoś wie czy te Coupe występowały bez srebrnych klamek? Niemniej, auto wciąż wydaje mi się warte sprawdzenia ze względu na niski przebieg i zakup w polskim salonie. Co sądzicie? Edytowane 10 Października 2017 przez Kajcev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt1906 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam. Możecie pomóc mi w ocenie tego ogłoszenia a ogólnie też tego modelu? silnika?https://www.olx.pl/oferta/renault-megane-iii-1-5-dci-CID5-IDofrl2.html Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi