pbet Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Pierd... o Szopenie z tymi kołami. Gratis w postaci opon, które musisz zutylizować i jeszcze za to zapłacić niech sobie w... kieszeń wsadzi No ale felgi to zawsze coś. Czyli na letnich też nie ma czujników? W sumie nie było to w 2013 jeszcze obowiązkowe, może nie mieć. Niech sobie sprzeda osobno, a Tobie obniży 2000 za felgi i opony jak taki cwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Na letnich też nie ma. 38 i ani grosza mniej. Cóż czekam dalej... Już prawie 9 miesięcy szukam. Jak obserwuje serwisy motoryzacyjne to do końca tygodnia będzie sprzedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Przed chwilą, kede86 napisał: Już prawie 9 miesięcy szukam. Masakra Jak czytam te Twoje poszukiwania to aż nie mogę uwierzyć, że ja tak szybko znalazłem (2-3 tygodnie). 13 minut temu, kede86 napisał: Chyba będę szukał tak długo aż pbet będzie sprzedawał Moja ostatnio trochę świruje "pawiana". No ale za kilka lat pewnie będzie do wzięcia ;) o ile koniunktura będzie odpowiednia. Edytowane 20 Maja 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) @kede86 fajne to autko, ale faktycznie zdecydowanie zbyt drogie. Koniec tygodnia nastąpił, a ogłoszenie na otomoto.pl nadal jest, co potwierdza moją teorię - chętnych to on na pewno ma sporo, bo autko jest z serii poszukiwanych, ale każdy kto dzwoni pyta pewnie czy zejdzie 5 000 zł Nikt nie kupi tego samochodu za 38 000 zł. Faktycznie, gdyby opony były 2-3 letnie, albo nowsze - to byłby jakiś argument. Jakiś, ale bez jaj - nówki Micheliny Alpin V (zima) albo Micheliny Energy Saver (lato), to ca. 1400-1500 zł za komplet (zgoda: plus felgi). Obserwuj i czekaj, teściu tak kiedyś kupił dla mojej żony Corsę. Gościu nie chciał spuścić, ale jakoś mu się nie sprzedawało... Edytowane 21 Maja 2018 przez konwil Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Na forum sprzedaje się furka z 2015r za 45k może lepiej usupłać kilka groszy więcej i kupić świeższe auto z małym przebiegiem ? Może sprzedawca co opuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) @lordboss ale to 1.2, a kolega chce dinozaura 1.6. Poza tym co to za ogłoszenie gdzie w treści jest napisane "Zdjęcia mogę wysłać na maila osobą zainteresowanym". Dla mnie trochę niepoważne. Edytowane 21 Maja 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Sposobu ogłoszenia nie oceniam, faktycznie słabo. Tylko ten dinozaur to taki super nie jest moim zdaniem, jak wszystko ma swoje wady i zalety. największa wada to spalanie i KZFR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Jak wszystko ale do gazu idealny, a to jest jeden z celów kolegi @kede86 z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Hmm, to jakby do tej za 38 kPLN przyszło jeszcze gaz założyć, to się robi piękna kwota... Dlatego ja bym tego gościa pilnował i czekał; jestem ciekawy co zrobi. Edytowane 21 Maja 2018 przez konwil Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Przy obecnych cenach paliw i tendencji też się powoli zastanawiam czy nie zagazować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Jak masz wywalić za megi z13r po drugim właścicielu 38k to lepiej kup nowe , nawet w kredycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Kupiłbym jakby były silniki do gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) @kede86, już jest 38 000 zł do negocjacji, co jednoznacznie sugeruje, że jednak może być niżej Przetrzymaj go Edytowane 22 Maja 2018 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 38 minut temu, konwil napisał: Przetrzymaj go Albo dzwoń z tekstem "widzę, że obniżył Pan cenę to może się jednak dogadamy?" i zaproponuj tyle ile chcesz / możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi