Gość Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dnia 1.03.2020 o 10:44, jery01 napisał: Dla zainteresowanych właśnie pojawiły się nowe mapy do R-Linka MAPA EUROPA V2019.06(RELEASE STORE 2020.Q2) Ciekawostką jest to że nie są one dostępne dla wszystkich wersji systemu, przynajmniej na razie. Dla wersji 8.x - są dostępne, dla wersji 3.3 na razie nie ma. Mam 3.3 i już widzę aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Czy wersja mapy 2019.06, którą ściągamy, jest wspólna dla wszystkich? Czy każda kopia jest spersonalizowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Tak w ogóle to dla kogo jest ta aktualizacja map ? Rozumiem, ze dla osób, którzy wcześniej wykupili pakiet map ? Ja mam 3.3 i widzę tylko mapy z 2k15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zan821 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Witam, Znajdzie się ktoś z okolic Wrocławia chętny (oczywiście nie za free) do odblokowania kilku opcji. Chodzi mi najbardziej o doświetlanie zakrętów ale może mam jeszcze jakieś opcje. Auto mam od tygodnia i nie ma opcji na to abym sam to ogarnął. Auto jeszcze na gwarancji więc pytanie czy czegoś nie stracę. Wersja intens 2018r coś muszę dodać to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubek Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 12 godzin temu, Zan821 napisał: Witam, Znajdzie się ktoś z okolic Wrocławia chętny (oczywiście nie za free) do odblokowania kilku opcji. Chodzi mi najbardziej o doświetlanie zakrętów ale może mam jeszcze jakieś opcje. Auto mam od tygodnia i nie ma opcji na to abym sam to ogarnął. Auto jeszcze na gwarancji więc pytanie czy czegoś nie stracę. Wersja intens 2018r coś muszę dodać to proszę o info. Na OLX ktoś się ogłasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zan821 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Jak to znalazłeś? Wpisuje na różne sposoby i lipa. Znalazłem nie ma tematu. Dzięki za sugestie Edytowane 18 Marca 2020 przez Zan821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Kup dobrego elma. Zainstaluj ddt4all i jeśli masz odrobinę wiedzy to sobie poradzisz z pomocą forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujgregor Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Dnia 2.03.2020 o 23:09, Azathermenian napisał: Hej, zaktualizowałem system do 3.3 i zastanawiam się, czy jest możliwość odblokowania AA pomimo samochodu z 2k16 ? Tak ,jest. Poprzez DD4All i ELM'a lub otworzyć doveloper mode na RLinku i odblokować tą możliwość w opcjach. W tym temacie jest wszystko opisane,jak stworzyć plik i wejść w tryb developer mode. Edytowane 18 Marca 2020 przez Wujgregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruspl Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Czy ktoś może wie skąd można wziąć oprogramowanie 2.2.17.803 fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj72 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Mam pytanie , czy jest ktoś na forum z Krakowa lub Katowic i ich okolic, kto mógłby za opłatą oczywiście uaktywnić mi w ACP AA w moim aucie. Wersja oprogramowania 7.024.161 auto z przełomu 2016/2017 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robix4641 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Koledzy!!! Mam do Was pytanie co można zrobić poprzez np: ddt4all bądź dvm by film/teledysk po zgaszeniu i zamknięciu oraz otwarciu i ponownym odpaleniu odtwarzał się z powrotem? Wiecznie muszę po wejściu do auta od nowa jechać media/filmy/pendrive/określony film co wku. bardziej niż ten koronawirus... Będę wdzięczny za odp. bądź chociaż podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Multisense i wiele innych: https://megane.com.pl/topic/79434-multisense/?do=findComment&comment=570895 https://www.foroclub.es/megane4/viewtopic.php?t=20811 Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbator Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dnia 28.08.2018 o 18:03, lukasz.sniezek napisał: Ważna uwaga NIE klikać dla opcji display mode High jeśli masz mały ekran i Med w przypadku gdy posiadasz wysoki ekran. Kliknięcie jeden z tych opcji powoduje czarny ekran i konieczny staje się reprog w ASO.. podobno da się to naprawić też w inny sposób opisywany na forach IT, SE ale u mnie nie działały. Ooooo... Właśnie to sobie zrobiłem. Witam wszystkich. Wszedłem bez najmnejszego problemu do Dev Mode wg instrukcji z tego tematu. Nie zdążyłem jednak nic zrobić bo zawadziłem grubym paluchem w Mid w opcji DisplayMode na górze ekranu i już mam czarny ekran. Mój ekran to 10 cali i wersja RLink 2 - 2x.coś tam. Mógłby mi ktoś może pomóc? Z góry dziękuję za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon123 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Qbator napisał: Ooooo... Właśnie to sobie zrobiłem. Witam wszystkich. Wszedłem bez najmnejszego problemu do Dev Mode wg instrukcji z tego tematu. Nie zdążyłem jednak nic zrobić bo zawadziłem grubym paluchem w Mid w opcji DisplayMode na górze ekranu i już mam czarny ekran. Mój ekran to 10 cali i wersja RLink 2 - 2x.coś tam. Mógłby mi ktoś może pomóc? Z góry dziękuję za każdą informację. Strona 20 tego wątku Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Armagedon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel01 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Nie mogę znaleźć informacji jak aktywować head up w moim autku. Po wymianie konsoli zamontowałem wyświetlacz HUD, wysuwa się, ale nie można go regulować w górę i dół. Czy można to zrobić programem ddt4all? Jeśli tak to jak to zrobić?Pozdrawiam. Dnia 14.04.2020 o 10:49, daniel01 napisał: Witam wszystkich. Nie mogę znaleźć informacji jak aktywować head up w moim autku. Po wymianie konsoli zamontowałem wyświetlacz HUD, wysuwa się, ale nie można go regulować w górę i dół. Czy można to zrobić programem ddt4all? Jeśli tak to jak to zrobić?Pozdrawiam. Czy nikt się nie wypowie? Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez daniel01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi