karolaa Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Skontaktuj sie z sadisticescape - przygotuje Ci plik, który będzie pod Twoje auto żebyś potem nie płakał, że linie kamery lub inne funkcje nie działają tak jak powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) chetnie tez bym sobie zmienil z 2.2 na 3.3 mam auto z 2016 wersja bos moze ktos poda linka na 3.3 bede wdzieczny Edytowane 11 Grudnia 2019 przez mlodyrochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks8888 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 7 godzin temu, karolaa napisał: Skontaktuj sie z sadisticescape - przygotuje Ci plik, który będzie pod Twoje auto żebyś potem nie płakał, że linie kamery lub inne funkcje nie działają tak jak powinny Witam a gdzie znalezc sadisticespace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) tak sie konczy zabawa z dv glos jest nie ma obrazu moze ktos mial taki przypadek jak , wrocic do potrzedniego stanu Edytowane 11 Grudnia 2019 przez mlodyrochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 sadisticespace to użytkownik z forum, pisz na priva do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcef Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 5 godzin temu, mlodyrochu napisał: tak sie konczy zabawa z dv glos jest nie ma obrazu moze ktos mial taki przypadek jak , wrocic do potrzedniego stanu Mlodyrychu ja dokładnie tak zrobiłem jak ty. Pojechalem do serwisu bo jeszcze mam gwarancję. I naprawili od strzału. Tzn przeprowadzili fabryczną procedurę i wrócił obraz. Za zero złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkus1 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 15 godzin temu, mlodyrochu napisał: tak sie konczy zabawa z dv glos jest nie ma obrazu moze ktos mial taki przypadek jak , wrocic do potrzedniego stanu Podłączyć pod kompa DDT4all i zrobić reset R-linka. szukaj opcji configuration reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Albo próbuj przytrzymac ponad 5s przycisk włączania/wyłączania. Taki miękki reset może też coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jak uwalił rlinka, to reset nic nie da. Tylko ASO, ewentualnie jakiś magik z wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emperempe Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Cześć, mam pytanie odnośnie Android Auto oraz aplikacji AAmirror (https://github.com/slashmax/AAMirror). Czy dla wyświetlacza 7" (system bez nawigacji w wersji 9.0.34.616) da się połączyć to z AAmirror? Android Auto mam w wersji (4.8.594324). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks8888 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Dnia 12.12.2019 o 00:47, marcef napisał: Mlodyrychu ja dokładnie tak zrobiłem jak ty. Pojechalem do serwisu bo jeszcze mam gwarancję. I naprawili od strzału. Tzn przeprowadzili fabryczną procedurę i wrócił obraz. Za zero złotych. Pewnie kliknales virgin mode, wykasowany vin itp. Wiem cos o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Wklejam post jeszcze raz, bo wcześniej napisany, nie wiem czemu, ale się nie pojawił. Młodyrychu, czarny ekran, po zabawie w DM, pojawia się choćby wtedy, gdy przez nieuwagę naciśniesz "High", mając ekran 7 calowy. Jeśli masz DDT4 All, możesz spróbować to przywrócić. Kolega Armagedon 123 swego czasu podobny przypadek opisywał. Wejdź na stronę nr. 20 tego forum i w czwartym poście, wspomniany użytkownik, opisał bodajże swoje doświadczenie w tym temacie. Z postu wynika, że udało mu się problem rozwiązać. Pozwoliłem sobie o tym wspomnieć, bo być może komuś umknęło, że ten temat był prawie rok temu znany i opisywany. Mnie też różne cuda przy otwieraniu DM się zdarzały (utrata poleceń głosowych, rozjechanie linii kamery cofania), ale udało mi się to przywrócić. Czytając wcześniej o tym, co może się zdarzyć właśnie z ekranem, bardzo uważałem by tego cholernego "High" nie dotknąć; no ale po prostu przez przypadek przeczytałem wcześniej wspomniane posty, inaczej, znając życie, prawdopodobnie doświadczyłbym tego samego. Wiedząc o tym, zrobiłem w mojej Megance fotkę parametrów ekranu tak na wszelki wypadek, chociaż gdy porówna się je z tym co Armagedon 123 opisał, to nieco się różnią od tych w/g jego tabeli, jeżeli mówimy o rozmiarze 7 calowym. Tak czy tak, u siebie tego nie robiłem, ale może przypomnienie tematu ze stycznia, komuś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks8888 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Dnia 9.06.2018 o 18:00, sadisticescape napisał: a jak je zainstalować? Witam, czy posiadasz aktualizacje rlinka 2.2 do 3.3 ? Bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 witam kolegow tak jak pisalem ostatnio mialem problem z obrazem okazalo sie ze mialem walnienty rlinka ale jak sie tak stalo to postanowilem sobie zmienic wyswietlacz i zainstalowac rlinka 3.3 oprocz tego aktualizacjia mapy , AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) @mlodyrochu no nie do końca „sobie” bo zrobiłem to wszystko ja Edytowane 18 Grudnia 2019 przez sadisticescape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi