Gienekrocco Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Witam Podpinam się z pytaniem Czy można włączyć equalizer oraz inne ustawia ?? Mam wersje bosse i ten szajs nie ma takich podstawowych funkcji. Przez developer szukałem ale może ktoś inny coś znalazł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcykor Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Dnia 30.04.2019 o 07:27, gwro napisał: Wystarczy wymienić zestaw z gniazdami, tak jak wspomniał lol19pl (poniżej zdjęcie pokazujące różnice) Witam. Poszukuje opisu pinów niebieskiego gniazda posiada ktoś i poratuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Dzień dobry jestem Lukas dziś zarejestrowałem się na megane.com. Moim poprzednikiem była megane III z android auto. Wyciągnąłem z niej wszystko co było możliwe ale i tak miała ograniczenia w korzystaniu z android auto. Teraz jestem posiadaczem najnowszej wersji R-link z wyświetlaczem prawie 9", która (prawdopodobnie) pracuje na androidzie. Przechodząc do sedna zadam pytania: 1. Jak zainstalować Netflix 2. Jak korzystać z internetu z mojego smartfona. 3. Jak dostosować screen mirroring aby współpracował z android 10 i wyżej. Jeżeli napisałem w złym miejscu proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Oj chyba za dużo wymagasz od tego systemu. AA to max co tu uzyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 11 godzin temu, Megane2021 napisał: 3. Jak dostosować screen mirroring aby współpracował z android 10 i wyżej. Pierwsze dwa punkty uzyskasz robiąc trzeci - do tego potrzebujesz zrootowanego smartfona: https://www.youtube.com/watch?v=fysekxRggkM Chyba, że wrzucisz "chińczyka": https://pl.aliexpress.com/item/1005001841067095.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.43245bb7ULZrTK&algo_pvid=29be51b3-7842-4078-af9b-42d98bf8c2a5&algo_expid=29be51b3-7842-4078-af9b-42d98bf8c2a5-15&btsid=0b0a556616129353974627532e2f28&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A da się AA Mirror odpalić na androidzie 10 który AA miał wbudowane? Oki, chyba trzeba spróbować Screen2Auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 20 minut temu, Qbak napisał: Oki, chyba trzeba spróbować Screen2Auto Nie ta aplikacja. W skrócie - rootujesz telefon - hakujesz AA poprzez skrypt - i dodajesz do AA aplikację. Instrukcja: https://forum.vw-passat.pl/topic/59925-android-auto-instrukcja-przyjemnego-korzystania-z-dodatkami-yanosik-youtube/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 11 godzin temu, sylwekdm napisał: Pierwsze dwa punkty uzyskasz robiąc trzeci - do tego potrzebujesz zrootowanego smartfona: https://www.youtube.com/watch?v=fysekxRggkM Chyba, że wrzucisz "chińczyka": https://pl.aliexpress.com/item/1005001841067095.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.43245bb7ULZrTK&algo_pvid=29be51b3-7842-4078-af9b-42d98bf8c2a5&algo_expid=29be51b3-7842-4078-af9b-42d98bf8c2a5-15&btsid=0b0a556616129353974627532e2f28&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Dziękuję za szybką reakcję. Próbuję instalować bez roota wszystko się udaje zainstalować tylko przy pierwszym uruchamianiu AA auto wymusza aktualizację do najnowszej wersji 6.06. Jak zablokować wymuszoną aktualizację. Wyłączenie automatycznych aktualizacji nie pomaga. Mam stary Huawei p8 lite z androidem 6.0 google play 6.11, na którym również wymusza aktualizację po pierwszym uruchomieniu z AA 2.9 do najnowszej wersji 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0r Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jak wyczyścić historię wchodzenia do DV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 14 godzin temu, Megane2021 napisał: Jak zablokować wymuszoną aktualizację. Wszystko masz w linku z poprzedniego postu punkt 2 : https://forum.vw-passat.pl/topic/59925-android-auto-instrukcja-przyjemnego-korzystania-z-dodatkami-yanosik-youtube/ Potrzebujesz dodatkowo aplikacji: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=pl i obowiązkowo root telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Dnia 11.02.2021 o 09:11, sylwekdm napisał: Papuga Z przykrością rezygnuję z roota za dużo problemów stwarza sama firma googla. Czytając opinie użytkowników często piszą, że rezygnują z internetu ponieważ zaraz pojawiają się problemy. Stwierdzam, że telefon bez internetu to tak jak samochód bez napędu. AA mocno się rozwija zaczyna dopuszczać aplikacje firm trzecich więc warto poczekać. Nadzieja umiera ostatnia i jest szansa, że netflix pokaże się jeszcze w tym roku na AA. Możliwe, że jest sposób na doinstalowanie już teraz Netflixa do AA o którym sposobie jeszcze nie wiem oczywiście bez roota telefonu. REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 17 minut temu, Megane2021 napisał: Czytając opinie użytkowników często piszą, że rezygnują z internetu ponieważ zaraz pojawiają się problemy. Nie wiem co ma internet do roota. Root to podstawa w pełnym wykorzystaniu androida. Po prostu nadajesz sobie prawa administratora. Ja rootuję każdy nowy telefon zaraz po wyciągnięciu z pudełka i usuwam nie potrzebne nakładki i aplikacje systemowe które nie potrzebnie zaśmiecają i spowalniają telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 3 godziny temu, Megane2021 napisał: Z przykrością rezygnuję z roota za dużo problemów stwarza sama firma googla. Czytając opinie użytkowników często piszą, że rezygnują z internetu ponieważ zaraz pojawiają się problemy. Stwierdzam, że telefon bez internetu to tak jak samochód bez napędu. AA mocno się rozwija zaczyna dopuszczać aplikacje firm trzecich więc warto poczekać. Nadzieja umiera ostatnia i jest szansa, że netflix pokaże się jeszcze w tym roku na AA. Możliwe, że jest sposób na doinstalowanie już teraz Netflixa do AA o którym sposobie jeszcze nie wiem oczywiście bez roota telefonu. Ja miałem roota i mirrorlink, wszystko działało, ale netfilx nie przesyłał obrazu tylko sam dźwięk, oni w apce mają jakąś blokadę zabezpieczającą przesyłanie obrazu. Czy będzie w aa wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 4 godziny temu, sylwekdm napisał: Nie wiem co ma internet do roota. Root to podstawa w pełnym wykorzystaniu androida. Po prostu nadajesz sobie prawa administratora. Ja rootuję każdy nowy telefon zaraz po wyciągnięciu z pudełka i usuwam nie potrzebne nakładki i aplikacje systemowe które nie potrzebnie zaśmiecają i spowalniają telefon. Skusiłem się do roota na S8 sposobem z tego linka Pojawił się od razu problem nie mogę nic zainstalować z googla play oraz z pliku apk. Telefon działa normalnie ale tylko mogę używać aplikacji już zainstalowanych. Teraz S8 stał się prawdziwym telefonem do rozmów i sms :). Czytałem, że android mocno walczy z root ale, że aż takkk. Ps. "Nie wiem co ma internet do roota" Dlatego nie podłączają smartfona do internetu ponieważ google robi blokady lub automatycznie aktualizuje aplikacje, które nie powinny być aktualizowane i nie pomagają żadne blokady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Tak z ciekawości zapytam: Na ój Ci Netflix w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi