konwil Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Też tak sądzę, zwłaszcza, że w i Megane II mam taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 @Renia08 tutaj znajdziesz instrukcję do MIII PH1. Sprawdź na spokojnie, ewentualnie podjedź/zadzwoń do któregoś z ASO, które masz w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Tego nie ma w instrukcji do auta tylko w instrukcji do radia. Wszystkie instrukcje są w dziale pliki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 @Silverek nie namawiam do obcinania tego kabla co wyraźnie zaznaczyłem w swoim pierwszym poście sugerując programowe wyłączenie. W tej wersji radia nie ma opcji wyłącz, jest zero i to wszystko. Można uruchomić funkcję reset ustawień do fabrycznych. Tutaj klawiszem 4 nic się nie zatwierdza jak wskazuje instrukcja od nowszego radia. Zatwierdzenie jest klawiszem OK lub naciskając na nutki jednocześnie wychodząc z menu ustawień. Mam to radio w SC III i ustawione mam na 3 poziom. Po przekroczeniu odpowiedniej prędkości lekko zgłaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Więc zostało mi odcięcie kabla. Gdy radio się automatycznie podglasza nie da się w ogóle słychać muzyki. Charczy i nic więcej. Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Jak macie jeszcze jakieś pomysły to dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Może brak tej opcji to kwestia wersji firmware? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi