Adamerio Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jeśli zapachy to tylko CALIFORNIA SCENTS lub jeszcze bardziej "wydajniejsze" SCENTWAY IMAO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 SCENTWAY IMAO miałem i następny dzień wyrzucony bo nic nie czuło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Nie najlepiej kupić słynny zapach znany od ponad 20 lat w postaci drzewka, i zwyczajnie schować w bocznym schowku drzwi ? Zapach roznosi się po samochodzie, i zwyczajnie nic nie widać. Nie lubię pierdołek zawieszonych na kratkach nawiewu, powieszonych na lusterku, czy lewarku. Z drugiej strony coraz rzadziej kupuję te drzewka, sceptycznie podchodzę do tych zapachów, to wszystko wdychamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 o kutwa :) dwie strony o zapach do samochodu :) To ja dodam swoje trzy gorsze. Nie lubię zapachów w aucie, są drażniące i zbyt intensywne. Zawsze można szyby opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 No temat się rozwinął, że ho ho Do tego działa tak intensywnie na zmysły, że się zastanawiam czy jednak nie spróbować Ale póki co - chyba pozostanę bez zapachu - skoro nawet z bagażnika przeszkadzała mi żółta choinka... A propos szyb, wczoraj pierwszy raz od lat wracałem sobie z pracy z opuszczonymi szybami - jak nigdy. Nawet nie było tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Na marginesie; czytaliście kiedyś instrukcje od choinki? Tam jest napisane żeby co tydzień wyjmować po centymetrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 5 godzin temu, Leszek3 napisał: czytaliście kiedyś instrukcje od choinki? Nie trzeba czytać. Przecież z tyłu jest (przynajmniej kiedyś była) miarka. Fakt dziwnie to wygląda jak się jeździ z folią na lusterku ale kiedyś tak robiłem. Zapachu od razu odpakowanej choinki nie da się wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Dnia 23.09.2018 o 07:43, pbet napisał: Nie trzeba czytać. Przecież z tyłu jest (przynajmniej kiedyś była) miarka. Miarka cały czas jest, nic się w tej kwestii nie zmieniło Ja natomiast zawsze od razu wyjmuję całą z opakowania... jazda z tą folią wygląda kiepsko i zaburza moje poczucie estetyki Edytowane 24 Września 2018 przez Silverek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Raz odpakowałem całą choinkę od razu. Mimo, że była w moim ulubionym zapachu NewCar nie dało się tego wytrzymać przy zamkniętych oknach. Wracając do Invisi - próbowaliście? U mnie po 2 tygodniach jak się wsiada to czuć delikatną, subtelną woń zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 17 minut temu, pbet napisał: U mnie po 2 tygodniach jak się wsiada to czuć delikatną, subtelną woń zapachu Czyli jak rozumiem, taki pewnie bym właśnie chciał kupić - jeśli już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Wysłać Ci tą próbkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Póki co - pozostanę przy swoim, naturalnym smrodzie wewnątrz samochodu Ale przypomniało mi się jedno: jak kupiłem auto, to z placu wziąłem je z choinką we folii, z tylko trochę odwiniętym dołem. Podobnie jak u @Silverek'a estetyka nakazała mi zerwanie folii - może dlatego nie mogłem wytrzymać... Też nie wiedziałem, jak to się obsługuje, bo to pierwszy raz pewnie miałem jakikolwiek zapach w rękach, a bardziej byłem podekscytowany samym samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) 24 minuty temu, konwil napisał: Ale przypomniało mi się jedno: jak kupiłem auto, to z placu wziąłem je z choinką we folii, z tylko trochę odwiniętym dołem A to ktoś lipę zrobił bo odwinięty dół = ryzyko, że zapach się skropli i skapnie na jakiś plastik w aucie = kłopoty. Instrukcja wyraźnie nakazuje wysuwanie/wypychanie choinki jej szpiczastym zakończeniem, co tydzień o 1 cm Dlatego też na opakowaniu jest miejsce żeby wyciąć trójkącik na wierzch drzewka jak na tym rysunku z internetów. A tutaj mały filmik o Invisi: I jeszcze jedno. Invisi nie dotykam bo jednak jakiś tam zapach i film pozostawia. Otwieram opakowanko, lekko wyciskam (do do połowy), wsuwam trzymając za folię na część nawiewu i folijką później dociskam pozostałą część. Zapach nie przejdzie tak na ręce. Edytowane 24 Września 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Wiesz że zapachy w aucie powoduje nudności, zasypianie podczas jazdy itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Zabawne są takie reklamy w stylu Mango. Brakuje tylko obrazu w kolorze czerni i bieli pokazującego, jak to strasznie źle było kiedyś, jak to trzeba było się namęczyć, a jakie to proste dzisiaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi