filipektm Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam szanownych kolegów. Mam taki problem... Przestało mi działać automatyczne podświetlenie przedniej lampki podsufitki , podswietlanie lewych drzwi pasażera oraz zapalniczka.Czy obstawiacie że to bezpiecznik?Jeśli tak można prosić o info który dokładnie wymienić ? Jestem kiepski w tym temacie dlatego bardzo proszę o pomoc. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Pewnie jakieś LEDy montowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipektm Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Tak wymieniłem żarówki do podswietlania tablic rejsteacyjnych Dnia 1.12.2018 o 10:16, pbet napisał: Pewnie jakieś LEDy montowałeś? Tak wymieniłem żarówki do podswietlania tablic rejstracyjnych.Co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ano nie wiem bo mnie to nigdy nie interesowało. A skąd wiedziałem, że LEDy montowałeś? Bo sporo użytkowników miało takie problemy. Znajdź te problemy, znajdziesz rozwiązanie. A tak z ciekawości, jak wsadzisz znowu zwykłe żarówki to jest ok czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Bezpiecznik/i na lewo od kierownicy niżej, sprawdź, nie pamiętam który, zrobiłeś zwyczajnie zwarcie stąd ten problem, ledy nie mają tu znaczenia, chyba, że za mocne zacząłeś montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Naszła mnie taka oto refleksja: nie wiem po co Wam ledy w rejestracji, ale jeśli już to robicie, stańcie przez chwilę za samochodem i podumajcie tak długo, aż nastanie wieczór. Jechałem w piątek rano za autem (chyba Seatem Ibiza, może Puntem), które tak dawało >>po oczach<< nieskończenie białymi lampkami, że ewidentnie było to uciążliwe. Tablicy to nie oświetlało, przypominało to raczej dzienne ledy, które w deszczu są średnio przyjemne dla współużytkowników drogi (tak, w piątek padał deszcze). 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 bo debili na drodze nie brakuje i wszystko można ale z umiarem a nie latarnie z samochodu robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 W Megane raczej nie ma tego problemu bo światło leci prosto w dół, ale też się spotkałem chyba w jakimś audi że te światła świeciły po oczach komuś z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 20 minut temu, konwil napisał: Naszła mnie taka oto refleksja: nie wiem po co Wam ledy w rejestracji, ale jeśli już to robicie, stańcie przez chwilę za samochodem i podumajcie tak długo, aż nastanie wieczór. Popieram kolegę, jakieś szaleństwo nastało na zakładanie ledów do oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Dodatkowy wydatek a nie oszczędność. Mało kiedy nie rażą po oczach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Mnie też to bawi, choć nie spotkałem się jeszcze z takim autem, gdzie te ledy jadą prosto po oczach (na szczęście). Zawsze mam wrażenie, że ci ludzie chyba bardzo jarają się fajnymi cyferkami i literkami swojego numeru rejestracyjnego. Być może często łamią ograniczenia prędkości i to takie ludzkie zachowanie, żeby ułatwić innym odczytanie numerów na nocnych fotkach z fotoradaru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Bez przesady Panowie, lubię LEDY i sam mam w środku na rejestracji, ale to też trzeba z głową dobrać barwę i odpowiednią moc, właśnie, żeby to nie paliło po oczach/asfalcie. Kto co lubi, ja np lubię to i mam tego pół szafy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 2 godziny temu, blake napisał: Kto co lubi, ja np lubię to i mam tego pół szafy. Wiemy. Nawet tam gdzie nie powinieneś ich mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Powinienem je tam mieć i tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipektm Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 zupełnie panowie odbiegliscie od wątku.Nikt nie pomógl.może jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Po lewej stronie pod kierownica mąsz bezpieczniki, zaznaczyłem Ci którys z tych dwóch. A co do samego tematu to na tym forum wola zlinczowac Cię bo założyłes sobie ledy niż zająć się tematem i pomóc, bo nie ma homologacji itd itd także nie przejmuj się, po mnie też zaraz pocisna, ale wy** mam. sory za fotkę przewróciło ją trochę ;p a co do ledow to elegancja, nigdy nie wrócę do żołciakow, blee, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi